17 / 05 / 2024

Denizli Merkezefendi sağlık merkezi

Denizli Merkezefendi sağlık merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Denizli'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi il merkezindeki iki ilçeye 2 milyon liralık yatırımla 2 adet 112 acil sağlık istasyonu ve bir sağlık merkezi yaptıracak.

Denizli Merkezefendi'ye sağlık merkezi müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Merkezefendi Evora Denizli Evleri satılık!

Merkezefendi Evora Denizli Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 115 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Mimar Merter Söylemez binasını sağlık merkezi için bağışladı!

Denizli'de hayırsever işadamı mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağışladı.

Mimar Merter Söylemez sağlık adına rezidans dairesini bağışladı!

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

Denizli'de 2015'te termal sağlık merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, termal sağlık merkezi olan Denizli'de 2015 yılı içinde 1 milyon metrekare alanda 14 bin yatak kapasiteli termal sağlık merkezinin kurulacağını açıkladı. Müezzinoğlu, ''2015 Denizli'nin yılı olacak.''

Pamukkale termal sağlık merkezi haline gelecek!

Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Denizli'de yer alan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla ' termal sağlık merkezi ' haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli termal sağlık turizminde atağa geçti!

Dünyada, yılda 100 milyon kişinin faydalandığı termal sağlık hizmetlerinde termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla 'termal sağlık merkezi' haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli Merkezefendi sağlık merkezi Haberi

Denizli Merkezefendi sağlık merkezi


Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'ne taşındı. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Osman Zolan, “Bugün Merkezefendi Mahallemizdeyiz. Her zaman olduğu gibi gayet güzel bir şekilde buluştuk. Mutlu oluyoruz, dinleniyoruz, vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz, enerji topluyoruz, daha çok çalışmayı arzu ediyoruz. Bu birlikteliklerle vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini dinleme imkanı buluyoruz. İnşallah bu iletişimle Denizlimizin daha güzel olmasını, insanlarımızın daha mutlu olmasını sağlayacağız” dedi.


“Halkımıza bir hediyemiz olacak”


Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edecekleri müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkan Zolan, “Mahallemizin en büyük ihtiyacı bir...