26 / 05 / 2024

denizli Merzeci Un Fabrikası

denizli Merzeci Un Fabrikası

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan projesi onaylandıktan sonra çalışmalara başlayan Denizli Belediyesi Altıntop Mahallesi'ndeki Merzeci Un Fabrikası'nı da yenileyen belediye, binayı kullanılır hale getirdi.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

TOKİ Denizli Sarayköy 2. Etap'ta kayıt süreci tamamlandı!

Denizli Sarayköy'de inşa edilen 410 konutlu Sarayköy Toplu Konut projesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Projenin kayıt süreci tamamlandı.

TOKİ Denizli Tavas Konutları'na rekor başvuru!

TOKİ tarafından Denizli Tavas'a inşa edilecek 224 konut için başvurular başladı. Bugün biten başvurular yoğun talep nedeni ile 1 ay daha uzatıldı.

Denizli Sarayköy TOKİ Konutları'nda başvurular uzatıldı!

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

Denizli markalı konutta yükselen bölge!

Türkiye’nin tekstil sanayisiyle öne çıkan kentlerinden biri olan Denizli, bunun sonucu olarak yoğun göç alıyor. Kentte yaşayanların ve gurbetteki Denizlilerin nitelikli konut talepleri de gayrimenkul piyasasının gelişmesini sağlıyor.

Denizli Alikurt'ta imar planlaması tamam!

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Alikurt'un imar planını bitirdik. Bu Denizli'de bir ilk. Büyükşehir yasasından sonra imar planı yapılan ilk yerleşim yerimiz Alikurt Mahallemiz'dir" dedi.

Denizli Albayrak Meydanı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişiminde devam ediyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Denizli'de İzmir Kavşağı yeniden düzenleniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmir Bulvarı üzerindeki Akçeşme ve Gümüşler Kavşağı’ndaki orta refüjler kaldırıldı.

Denizli TOKİ Konutları'na 10 binden fazla başvuru geldi!

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kent için açıkladığı 25 bin konutluk projesine, halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Tin, belediyelere iki gün içinde 10 binden fazla kişinin başvuru yaptığını belirtti

denizli Merzeci Un Fabrikası Haberi

denizli Merzeci Un Fabrikası


Denizli Belediyesi tarihi mekanları restore ettirerek eski ihtişamına kavuşturuyor. Altıntop Mahallesi'ndeki Merzeci Un Fabrikası'nı da yenileyen belediye, binayı kullanılır hale getirdi. Hiçbir tarihi değerin yok olmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yaptığımız çalışmalarla aslında geçmişe değil, geleceğe sahip çıkıyoruz. Kentin tarihi hafızasını diriltmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz, çünkü bu değerler kent için, gelecek nesiller için önemli. Çok özel mimari özelliklere sahip bu değerleri geleceğe taşımamız gerektiği düşüncesindeyim." dedi.


Şehrin tarihi hafızasını diriltmek için bugüne kadar önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Zolan, "Külahçıoğlu Un Fabrikası, İbrahim Çallı Sanat Evi, Konyalıoğlu Konağı, Balcı Evi, Sürücü Evi gibi Denizli'nin değeri olan binaların restorasyonunu tamamladık ve yaşayan mekanlar haline getirdik. Merzeci Un Fabrikası da ayakta kalarak bizlere ulaşan birkaç tarihi değerimizden biri....