05 / 05 / 2024

denizli meydan projeleri 2018

denizli meydan projeleri 2018

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Denizli'de 1.3 milyarlık 275 yatırım hizmete açılacak!

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri hizmete açacaklarını söyledi.

Denizli Çivril Meydanı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril Meydanı'nı tamamladı.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

denizli meydan projeleri 2018 Haberi

denizli meydan projeleri 2018


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de meydan yatırımlarını sürdürüyor. "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla Çivril ilçesinde hayata geçirilen meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje ile 2 ayrı park ve meydan olarak kullanılan toplam 14 bin metrekare alandaki mevcut öğretmenevinin tadilat yapılarak restoran olarak kullanılması amaçlanıyor. Ayrıca 75.Yıl Parkı'ndaki büfelerin yerine ise 1 adet yeni ve modern mimariye sahip kafeterya inşa edilerek vatandaşların ihtiyaçlarının karşılaması hedefleniyor.

Modern çocuk oyun alanları

Bunların yanında çalışma ile 75.Yıl Parkı'ndaki kafeterya ve çevresinde süs havuzları ile desteklenen oturma alanları yapılırken 23 Nisan Parkı'nda ise 1...