03 / 05 / 2024

Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel

Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel

Günde 3 binin üzerinde aracın giriş yaptığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, ilk 6 aylık döneminde sadece şehir dışı 2 milyondan fazla yolcu kapasitesine ulaştı.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Denizli depreminde Afyonkarahisar'da 15 ev yıkıldı!

Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Boztepe, Denizli'nin Bozkurt ilçesi merkezli 6.0 büyüklüğündeki depremden sonra Dazkırı, Başmakçı ve Evciler'de 727 evin denetimden geçirildiğini, bunlardan 223'ünün ağır, 321'inin az hasarlı olduğunu, 15'inin ise yıkıldığını tespit ettiklerini belirtti.

Denizli'deki depremde 80 ev hasar gördü!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Denizli'de meydana gelen deprem sonucunda 80 evin hasar gördüğünü açıkladı.

Müteahhit Mehmet Yamer'in cinayetinde 5 kişi gözaltına alındı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde müteahhit Mehmet Yamer'in öldürülmesi, sekreterinin ise yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Denizli'de inşaat firması sahibi Mehmet Yamer öldürüldü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Denizli’de basın toplantısı düzenledi. TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi....

Mehmet Ali Uyanık Denizli'deki arsasını okul için bağışladı!

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık, Denizli'deki 1 milyon 700 bin liralık arazisini okul yapımı için bağışladı. 62 yıllık arsasının gelirini bağışlamak için Denizli Valiliğinde protokol imzalandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii, geniş bir katılımla açıldı. Açılış törenine, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Abdullah Başçı da katıldı.

Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel Haberi

Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tek kalemdeki en büyük yatırımlarından biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, hizmete girdiği Mart 2014'den beri 2 milyonun üzerine yolcu kapasitesine ulaştı. Denizlililerin yıllardan beri hayalini kurduğu terminal geçen mart ayında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımı ile hizmete girmişti. Görkemli yapısı ve konforuyla herkesin büyük takdirle karşıladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, açıldığı ilk günden beri kentin uzun süredir eksikliğini hissettiği, gerek şehir içi gerekse şehirlerarası ulaşım ihtiyacını karşıladı. Terminale, günlük abone ve biletli olmak üzere 3 bin 136 aracın giriş yaptığı ifade edilirken, bunlardan 500 otobüsün şehirlerarası yolculuğa çıktığı, öğleden önce (200) ve öğleden sonra...