28 / 04 / 2024

Denizli nakışlı cami restorasyon

Denizli nakışlı cami restorasyon

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.

Denizli'de 219 yıllık cami restorasyon bekliyor! 

Denizli'de 2014 yılında boşaltılan Gündoğdu Mahallesi'nde 219 yıllık cami restorasyon bekliyor. 

TOKİ'den Denizli'ye 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi!

Denizli Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli Karagöl'de doğan sit alanı kesin olarak korunacak!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi'nde bulunan Karagöl potansiyel doğan sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017!

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Evora Denizli Evleri, 230 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017...

Denizli'nin nakışlı camileri restore edilecek!

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.

Kale Belediye Başkanlığı'ndan 3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kale Belediye Başkanlığı, Denizli Kale İlçesi Cevherpaşa Mahallesi'nde üç milyon sekiz yüz yirmi üç bin beş yüz TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Denizli'de icradan 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Denizli Pamukkale İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 906 bin TL olarak belirlendi.

Denizli Karahayıt TOKİ başvurusu 1 Eylül'de başlayacak!

Fiyatların 91 bin 331 TL'den başladığı projede 120 aya varan vade sağlanıyor. Denizli Karahayıt TOKİ başvurusu 1 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları ne zaman başlıyor?

258 adet daireden meydana gelen Denizli Karahayıt projesindeki 80 adet daire açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları ne zaman başlıyor?

Denizli Evora'da bağımsız bölüm sayısı 1550'ye çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Denizli Evora projesinde 18 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alınmıştır. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1550'ye çıktı.

Denizli nakışlı cami restorasyon Haberi

Denizli nakışlı cami restorasyon

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.Tarihi camilerin yeniden hayat bulmasıyla ilgili olarak valilikte toplantı düzenlendi. Vali Ahmet Altıparmak başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Gülsüm Çelebi, Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal katıldı. Kuşadası Kültürel ve Tarihi Mirası Koruma Derneği Başkanı Mahmut Ökçesiz, "Denizli'nin Nakışlı Camileri" konulu sunumuyla bilgi verdi. Daha sonra fotoğraf sanatçısı Şerafettin Eryetişdi de "Denizli'nin Boyalı Camileri" konulu sunumunu yaptı.


Kültür hazinesi


Denizli'nin adeta kültür hazinesi konumunda olduğunu söyleyen Vali Altıparmak, restorasyonların belgesel olarak da ekranlara taşınabileceğine dikkat çekti. Bu konuyla ilgili olarak TRT ile görüşme yapılıp profesyonel anlamda belgesel çekilebileceğinin altını çizen Vali...