07 / 05 / 2024

Denizli ofis blokları kaba inşaat sözleşmesi

Denizli ofis blokları kaba inşaat sözleşmesi

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Denizli ofis bloklarına ait kaba inşaat sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

Kovid-19 ofisleri de dönüştürüyor!

Kovid-19 ofislerin anlamlarını değiştirdi. İhtiyaçların sorgulanması ile ofis olarak planlanan yatırımlar bekletilmeye başlandı. Müteahhitler yeni projelerde ofis bloklarına yer vermezken inşaattaki ofis bloklarını ise sağlıklı çalışma alanlarına yönelik nitelikli ve modern binalara dönüştürüyor.

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz!

Pera GYO Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına 1 Ekim 2020 2020 tarihinde haciz konuldu. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

Emlak Konut Evora Denizli kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Evora Denizli, Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 Ada 1 Parselin (D Bloklar) İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Kartal Manzara Adalar'a LEED Platinum Sertifikası!

İş GYO Manzara Adalar projesinin ofis blokları, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED Platinum” ile ödüllendirildi.

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

Taksim 360 güncel fiyat bilgisi!

Taksim 360 güncel fiyat bilgisi kapsamında normal konutların fiyatları 330 bin dolardan başlıyor. Ofis bloklarının teslimlerine başlanan projede yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı bulunuyor...

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yapt!

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu (GYF) kuran Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yaptı.

Denizli ofis blokları kaba inşaat sözleşmesi Haberi

Denizli ofis blokları kaba inşaat sözleşmesi

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş açıklaması: 


"Şirketimiz portföyünde bulunan ve üzerinde Sümerpark Alışveriş Merkezinin faaliyette bulunduğu Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesi, Çal Caddesi No:1  adresindeki 47709 m2  alana sahip 6226 Ada, M22A22B2D Pafta, 1 Parsel üzerinde, Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa edilecek ve toplam 232 bağımsız bölümden oluşacak ofis blokları projesi kapsamında 140 bağımsız bölümden oluşan B Blok için talipli firmalarla yapılan görüşmeler sonucunda, en uygun fiyat teklifini veren D.A.B. Mühendislik Hizmetleri Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile kaba inşaat işlerinin tamamlanmasına dair sözleşme 11/08/2015 tarihinde...