02 / 05 / 2024

denizli ofis projeleri

denizli ofis projeleri

Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz!

Pera GYO Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına 1 Ekim 2020 2020 tarihinde haciz konuldu. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

denizli ofis projeleri Haberi

denizli ofis projeleri


Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı. 

Global Yatırım Holdingin iştiraki Pera GYO A.Ş. tarafından inşa edilen Skycity, Denizli'nin yeni cazibe merkezi olması bekleniyor. Skycity satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


METREKARESİ 3 BİN 504 TL


İlk blok inşaatı 2017 Nisan ayında tamamlanacak projedeki ofislerin metrekaresi 3 bin 504 TL olarak belirlendi. 

205 bin liradan başlayan ofislerin, yüzde 50'si peşin 24 ay vade ve 0 faizle satın alma imkanı sunuluyor. 



Özgür...