16 / 05 / 2024

Denizli Sağlık Merkezinde son durum

Denizli Sağlık Merkezinde son durum

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt’ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Çeşme'ye Medicusspa Sağlık Merkezi geliyor!

Selim Kuzu, Türkiye'de ilk kez içinde SPA merkezinde akupuntur tedavisine kadar birçok sağlık hizmetinin verileceği konutları Çeşme Ayasaranda koyunda hayata geçiriyor.

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Denizli'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi il merkezindeki iki ilçeye 2 milyon liralık yatırımla 2 adet 112 acil sağlık istasyonu ve bir sağlık merkezi yaptıracak.

Antalya Kepez'de sağlık merkezi yatırımları yapılıyor!

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, çok yakında hizmet vermeye başlayacak olan belediye sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmeti vereceklerini duyurdu.

Denizli Merkezefendi'ye sağlık merkezi müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Altındağ'da 6 sağlık merkezinin yapımı tamamlandı!

Altındağ Belediyesi'nin inşaatını tamamlayarak düzenlemelerini yaptığı 6 sağlık merkezinde son rötuşlar yapılıyor.

Denizli Sağlık Merkezi inşaatında son durum!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt’ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Denizli Sağlık Merkezinde son durum Haberi

Denizli Sağlık Merkezinde son durum

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Gültepe Mahallesi’nde tahsis ettiği arsa üzerine hayırsever Halil Çarkıt tarafından yapımına başlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmaları sürüyor. Geçen nisan ayında Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt tarafından imzalanan protokol sonrası yapımına başlanan Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, Gültepe Mahallesi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy, Gümüşçay ve Şirinevler bölgelerinin de ihtiyacına karşılık verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve kontrolörlüğü yapılan inşaatın şu ana kadar betonarme imalatı tamamlanırken, duvar ve sıva imalatına başlanacağı ifade edildi. Çalışmaların aralıksız şekilde devam ettiği sağlık merkezinin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulmasının planlandığı bildirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli için güzel bir iş yaptıklarını belirterek, "Gültepe ve çevresindeki...