02 / 10 / 2024

Denizli Sanat Merkezine nasıl gidilir

Denizli Sanat Merkezine nasıl gidilir

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Tarihi Kayseri Kalesi Ekim ayında hizmete açılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından müze ve kültür sanat merkezine dönüştürülen Tarihi Kayseri Kalesi, Başkan Büyükkılıç tarafından tanıtılacak

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Beykoz Kundura sanat merkezine dönüşüyor!

Beykoz Kundura'nın sanat merkezine dönüşme süreci devam ediyor. Lita Yapım Evi ve Tarih Vakfı’nın işbirliğiyle başlayan sözlü tarih projesi 2 yıldır sürüyor.

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.

Konak Dario Moreno Sokağı’ndaki tarihi bina restore edilecek!

Konak Belediyesi, Dario Moreno Sokağı’nın hemen girişindeki boş binayı kültür ve sanat merkezine dönüştürmek için kiraladı. Bina restore edilecek.

1 dolara aldığı banka binasını sanat merkezine çevirdi!

Chicago‘da terk edilmiş bir banka binasının kaderi Theaster Gates adlı adam tarafından değiştirildi. Şehir planlamacısı/sanatçı bu koca binaya baktığında bir harabeden fazlasını gördü. 20.000 metrekarelik binayı City of Chicago’dan sadece 1 dolara adı...

Bitlis'teki 117 yıllık belediye binası sanat merkezi oldu!

Bitlis'te, 1899 yılında yaptırılan belediye binası, gençleri ve risk altındaki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla sanat merkezine dönüştürüldü.

Denizli Sanat Merkezi açıldı!

Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nin açılışı muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Denizli Sanat Merkezi 23 Ocak'ta açılacak!

Yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi 23 Ocak Cumartesi günü yeniden açılacak.

Denizli Sanat Merkezine nasıl gidilir Haberi

Denizli Sanat Merkezine nasıl gidilir


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu. Başkan Zolan, "Sanat Merkezi küllerinden doğacak" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık iki yıl önce talihsiz bir yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu. İncelemeye, Başkan Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yapım İşleri Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Duvar imalatları ve mekanik tesisat işleri devam eden inşaatla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, Denizli'de uzun yıllar sanat merkezi olarak hizmet veren sinemanın yandığını hatırlattı. Başkan Zolan, "Yangın sonrası enkazı kaldırdık...