04 / 05 / 2024

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü son durum

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü son durum

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Kesit Bağlantı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesit Bağlantı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müge Nurdan Keskin tarafından kuruldu.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı için acele kamulaştırma!

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Mardin'deki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantısı açıldı!

Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolunun Kemalpaşa, Torbalı bağlantı yolu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım katıldı.

Kütahya - Pazarlar bağlantı yolu bitiyor!

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin il bağlantı yolunun yapımında sona yaklaşılıyor. 4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmının tamamlandı, 800 metre kaldı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli bugün açıldı!

Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılıyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü son durum Haberi

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü son durum

Denizli’nin ilk ard germe köprüsü olan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün yapımında son aşamaya gelindi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi'ye bağlayacak olan Sanayi Bağlantı Köprüsü ile Denizli-İzmir Karayolu üzerindeki trafik yoğunluğu azalacak ve bu bölgede meydana gelen trafik kazalarının da önüne geçilmiş olacak. Teknik olarak yapımı bakımından Türkiye’nin en zor bağlantılarından birisi olan köprü, 5 ayak üzerinde yükseliyor. 4 ayak açıklığı bulunan Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün, orta yaka açıklığı 52 metre, baştaki iki ayak açıklığı ise 32 metre olacak. Toplam uzunluğu 500 metre olarak belirlenen köprünün beton dökme işlemi tamamlandı. Beton dökümünün ardından halatlar gerilmeye başlayacak ve daha sonra ise asfalt döküm işlemlerine geçilecek.

“Ulaşımda sorunlar en aza inecek”

Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşım...