01 / 05 / 2024

Denizli tavas devlet hastanesi

Denizli tavas devlet hastanesi

DENİZLİ'de Sağlık Bakanlığı tarafından Çivril 100, Tavas 100 ve Çameli ilçesinde ise 27 yataklı olarak yaptırılan devlet hastanelerinin inşaatlarında sona gelindi. Öztürk yapımı kısa sürede hizmete açılması planlanan hastanelerde inceledi.

Belediye 28 arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Tavas Belediye Başkanlığı, Denizli Tavas'ta yer alan 28 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Tavas’da 100 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Tavas’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Tavas’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Denizli’deki şiddetli rüzgar 2 minarenin cam kubbesini yıktı!

Denizli’de yaşanan şiddetli rüzgar nedeniyle Merkezefendi ve Tavas ilçelerinde bulunan 2 minarenin cam kubbesi yıkıldı.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Denizli Tavas TOKİ'de 224 konut teslim edildi!

TOKİ tarafından Tavas Merkez Yeni Mahalle'de ve Kızılcabölük Mahalleri'nde inşa edilen 112'şer adet toplamda 224 adet konut hak sahiplerine teslim edildi.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

TOKİ Denizli Tavas başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Tavas projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli tavas devlet hastanesi Haberi

Denizli tavas devlet hastanesi

Geçen yıl Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin temelini attığı Çameli Devlet Hastanesi inşaatı ve Tavas Devlet Hastanesi inşaatında sona geliniyor. 27 yataklı olarak inşa edilen Çameli Devlet Hastanesi ile birlikte 100 yataklı, içerisinde yoğun bakım ünitesi, bilgisayarlı tomografi, ultrason gibi görüntüleme cihazları bulunan, ameliyathanesi ve acil servisiyle birlikte hizmet verecek olan Tavas Devlet Hastanesi'nin inşaatları tamamlanması için hummalı çalışma sürüyor.


Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk , Çameli ve Tavas'ta bulunan hastanelerin inşaatında incelemelerde bulundu. İlk önce Çameli Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk'e Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ve Çameli Devlet Hastanesi Yönetimi eşlik etti. Çameli Devlet Hastanesi'nin birkaç ay içinde tamamlanacağını bakanlıkla yapılan görüşmeler sonrasında...