02 / 05 / 2024

denizli teleferik 2015

denizli teleferik 2015

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi. Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. " ifadelerini kullandı

DESKİ'nin 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin elde ettiği kurumsal kimlikle Ankara’da ve diğer büyükşehirlerde örnek olarak gösterildiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli'de genç girişimciler güneş enerjisine yöneldi!

Girişimciliği ile ön plana çıkan Denizlililer, tekstilden sonra güneş enerjisine yöneldi. ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye göre, 2015 sonu itibariyle Denizli'de bin 787 başvuru yapıldı, 988'i kabul edildi.

Denizli'de Aralık ayında 1.510 konut satışı yapıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Aralık ayı Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Denizli’de 833 ilk satış, 677 ikinci el satış olmak üzere 1510 konut satış sonucu el değiştirdi.

2015 yılının Ekim ayında Denizli'de bin 131 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Ekim Ayı konut satış istatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, Denizli’de bin 131 konut satış sonucu el değiştirdi.

Denizli dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek!

2015'in adeta bir yatırım yılı olduğuna dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli 2016 yılında da dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek" dedi

İhlas Evim 70. mağazasını Denizli’de açtı!

İhlas Evim, 70. mağazasını Denizli’de açtı. İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, İhlas Evim’in 2015 yılı içinde kurulduğunu ve kısa sürede büyüme gösterdiğini belirtti.

Denizli Barosu yeni hizmet binasında sona gelindi!

Denizli Adliye Sarayı yanında 15 Ocak 2015 tarihinde temeli atılarak yapımına başlanan Denizli Barosu yeni hizmet binasında sona gelindi. Yaklaşık yüzde 75'i tamamlanan bina 5 Nisan 2016 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

2015 TOKİ Denizli Karahayıt kura başvuruları!

2015 TOKİ Denizli Karahayıt kura başvuruları 14 Aralık 2015 Pazartesi günü itibariyle başlayacak. 96, 108 veya 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınacak.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri fiyatları!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Başvuruları 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru 2015!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta yer alan 258 konut satışa çıkıyor. Projede 8 bin 544 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Denizli Karahayıt başvuru 2015 detayları...

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 konut satıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 konut satıyor. Başvuruları 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede 534 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Denizli'de teleferik bakıma alınacak!

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik projesi 16-20 Kasım tarihleri arasında bakıma alınacak.

denizli teleferik 2015 Haberi

denizli teleferik 2015

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yapılan çalışmaları, geleceğe dönük projelerini ve hedeflerini Egeli Sabah'a anlattı. Kenti yayla turizminde marka yapacak olan 38 milyon lira maliyetli teleferiği hizmete açtıklarını dile getiren Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. Yukarıda Bağbaşı Yaylası var. Yaylada da bungolov evler yaptık. Çadır ve piknik alanlarımız var. Restoran ve kafelerimiz var. Çadır alanlarında ve bungolov evlerde kalınacak. Orası yaşayan bir tesis olacak" diye konuştu. Teleferik ile 1400 metre rakıma çıkacak vatandaşların şehrin eşsiz manzarası ile doğa harikası Bağbaşı Yaylası'nın keyfini çıkaracağını kaydeden Başkan Zolan, "Çağ atlayacağımız tesisimiz yaz kış hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İnşallah güzellikler içinde mutlu bir şekilde vatandaşlarımız bu tesisleri kullansın, halkımıza armağanımız olsun" diye konuştu. Denizli'yi yayla turizminde marka...