02 / 05 / 2024

denizli teleferik seferleri

denizli teleferik seferleri

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi. Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. " ifadelerini kullandı

Karadeniz'in en uzun mesafeli teleferik projesi Nisan'da açılıyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Karadeniz'in 3 bin 100 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor. Deneme seferleri yapılan projenin Nisan'da hizmete girmesi planlanıyor.

Denizli'de teleferik bakıma alınacak!

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik projesi 16-20 Kasım tarihleri arasında bakıma alınacak.

Osman Zolan Denizli'deki projelerini anlattı!

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi.

Osman Zolan: Denizli teleferik projesini hayata geçirdik!

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi. Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. " ifadelerini kullandı

Denizli Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi ne zaman yapılacak?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi.

Denizli Üçgen Meydanı 2016’da yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Denizli teleferik projesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin turizmi canlandırmak amacıyla projelendirdiği ve kent merkezi ile bin 500 rakımlı Bağbaşı Yaylası arasındaki yaklaşık 2 saatlik mesafeyi 6 dakika indiren teleferiğin yapımı tamamlandı.

Denizli teleferik projesi hizmete açıldı!

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Denizli'deki teleferik tesisi 15 Ekim'de açılacak!

Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Yaşayan bir tesis hazırlıyoruz" dedi.

Balçova'da teleferik seferleri ilkbahar sonunda başlayacak!

İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan Balçova Teleferik Tesisleri’ne, ’kullanılması sakıncalı’ raporu verilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı..

Denizli teleferiğe kavuşuyor!

Kentin prestij projelerinin basında gelen yayla turizmi ve teleferik projesinde sona yaklaşıldığını müjdeleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ''Denizli, bölgedeki ilk teleferiğe kavuşuyor'' dedi.

Denizli'ye teleferik geliyor!

Denizli Belediyesi tarafından yapılacak olan teleferik projesinde ilk adım atıldı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan teleferik sisteminin ihalesi yapıldı. Teleferik şehrin ilki olma özelliğine sahip..

Teferrüç Sarıalan teleferik seferleri 14-17 Ekim'de iptal!

Bursa Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan ve Haziran ayında Teferrüç – Sarıalan arasında yolcu taşımaya başlayan teleferik hattının, Oteller Bölgesi etabıyla entegrasyonu için 14 – 17 Ekim tarihleri arasında teleferik seferi yapılamayacak.

denizli teleferik seferleri Haberi

denizli teleferik seferleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yapılan çalışmaları, geleceğe dönük projelerini ve hedeflerini Egeli Sabah'a anlattı. Kenti yayla turizminde marka yapacak olan 38 milyon lira maliyetli teleferiği hizmete açtıklarını dile getiren Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. Yukarıda Bağbaşı Yaylası var. Yaylada da bungolov evler yaptık. Çadır ve piknik alanlarımız var. Restoran ve kafelerimiz var. Çadır alanlarında ve bungolov evlerde kalınacak. Orası yaşayan bir tesis olacak" diye konuştu. Teleferik ile 1400 metre rakıma çıkacak vatandaşların şehrin eşsiz manzarası ile doğa harikası Bağbaşı Yaylası'nın keyfini çıkaracağını kaydeden Başkan Zolan, "Çağ atlayacağımız tesisimiz yaz kış hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İnşallah güzellikler içinde mutlu bir şekilde vatandaşlarımız bu tesisleri kullansın, halkımıza armağanımız olsun" diye konuştu. Denizli'yi yayla turizminde marka...