04 / 05 / 2024

denizli toki 25 bin konut

denizli toki 25 bin konut

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli'de TOKİ ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktardı. Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi" dedi.

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi! İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor! 

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi... İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor...

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası için son gün bugün...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

TOKİ 25 ildeki 235 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 25 ildeki 235 arsayı bugün satışa çıkarıyor. 

TOKİ 25 ildeki 235 arsayı satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 25 ildeki 235 arsayı satışa çıkarıyor. 

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık işi ihalesi 27 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi 27 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Denizli'de 25.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü 25 milyon 853 bin 575 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye GenelindeTOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (Ön yeterlik) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut, 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

TOKİ Denizli Çameli projesi 25 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi 25 Kasım'da!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 25 bin konut daha ihale edecek!

Yeni şehircilik vizyonu doğrultusunda büyük bir sosyal konut hamlesi başlatan TOKİ,59 ilde 134 ilçede yürütülen 163 kentsel dönüşüm projesine bu yıl 66 proje ilave ederek yaklaşık 25 bin konutun daha ihalesini yapacak.

denizli toki 25 bin konut Haberi

denizli toki 25 bin konut

Denizli'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktaran Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi. Bundan sonra hemen adaylar belirlenecek, müracaat sahipleri ve hemen inşaatlar başlayacak" dedi. 


Ak Parti Denizli Millet.vekili Bilal Uçar. 7 Haziran seçimleri öncesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından müjdelenen TOKİ tarafından Denizli'de yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında açıklamada bulundu. Uçar, yapmış olduğu açıklamada "Biz 25 bin konutluk 8,5 milyon metre kilometrekare araziyi 3 TOKİ'ye devrettik. Şimdi hadi bakalım uçursun balonu Melike Hanım ve ilk etapta beşer bin beşer bin başlayacak bunlar ve yakın bir zamanda ilk beş bin açıklanacak. Ondan sonra inşaatlar başlayacak. TOKİ ile Büyükşehir belediyesinin...