02 / 10 / 2024

denizli toki 786 konut kura çekim töreni 

denizli toki 786 konut kura çekim töreni 

TOKİ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğiyle Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi'nde yaptırılan 786 konutun kura çekimine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya 'da katıldı...

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi! İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor! 

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi... İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor...

Denizli TOKİ 2019 kura çekilişi 11 Nisan'da!

TOKİ Denizli Merkezefendi orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi 11 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli TOKİ kura sonucu kazananlar listesi!

Denizli TOKİ kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular 16 Kasım 2018 tarihi itibariyle sona erdi.

TOKİ Denizli Karahasan kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli’nin Karahasan Mahallesi’nde hayata geçirdiği 786 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

Denizli TOKİ 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Denizli 786 konut projesinde sona gelindi!

Denizli Valiliği dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi 786 konutun tamamlandığının müjdesini verdi. İhtiyaç sahibi 786 aile aylık 130 lira taksitle ev sahibi olacak.

TOKİ'den Denizli'ye 130 lira taksitle konut!

Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve TOKİ işbirliğiyle dar gelirli 786 aileyi aylık 130 lira taksitle ev sahibi yapacak. Merkezefendi ilçesi, Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan evler için başvurular Mart ayında başlıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Toplamda 154 konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanıyor.

Denizli TOKİ Karahayıt son başvuru ne zaman?

154 konutluk Denizli Karahayıt Toplu Konut Uygulaması projesinde daireler satışa çıkıyor. Peki, Denizli TOKİ Karahayıt son başvuru ne zaman?

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru!

Peşinat bedelinin 8 bin 544 TL'den başladığı projede ödemeler kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor. Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Denizli Karahayıt Evleri son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli Karahayıt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 154 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Denizli Karahayıt Evleri son başvuru tarihi...

denizli toki 786 konut kura çekim töreni  Haberi

denizli toki 786 konut kura çekim töreni 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğiyle Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi'nde yaptırılan 786 konutun kura çekim törenine katıldı. 

Bakanlar Zeybekci ve Kaya ile diğer protokol üyeleri, Karahasanlı Mahallesi'nde yaptırılan ve yüzde 10'u engellilere tahsis edilen sosyal konutlarla ilgili konut alma hakkı ve konut belirleme kuralarının çekimini gerçekleştirdi.

Burada konuşma yapan Bakan Zeybekci, cumhurun hakim olduğu, cumhurun dediğinin olduğu, milletin hakim olduğu, milletin hakimiyetinin şekillendiği Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin daha ilerisine götürmek için çıktıkları bu yolculukta, 94. defa Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığını hatırlatan Zeybekci, şu şekilde konuştu:

"Cumhuriyetimizin...