22 / 05 / 2024

Denizli Yenişehir dev kent parkı

Denizli Yenişehir dev kent parkı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura tarihi dün açıklandı. Kura tarihinin açıklanmasından hemen sonra dev zam yapılan projede fiyatlar neredeyse ikiye katlandı.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Bu yıl 5 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 2018 yılı hedeflerine göre, Türkiye sağlık sektöründe dev yenilik yaşayacak. Hedefte yıl içerisinde beş yeni şehir hastanesi daha halka hizmete açılacak.

Denizli'ye yeni şehir hastanesi müjdesi!

Müezzinoğlu, 2002'de yüzde 39 olan sağlıkta memnuniyet oranının, şimdi yüzde 75'lere çıktığını belirterek, bunun cefakar sağlık ordusuyla başarıldığını söyledi. Müezzinoğlu Denizli'ye sağlık alanında bin yataklı yeni şehir hastanesi müjdesi de verdi...

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlara başladı!

İnşaat çalışmalarına Mayıs ya da Haziran ayında başlanacak Şenkaya İnşaat'ın Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlar başladı. Projede fiyatlar 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Yenişehir SGK binası ne zaman açılacak?

Bursa Yenişehir'de yapımına 2 yıl önce başlanan SGK hizmet binası inşaatı bitmesine rağmen açılamıyor. 2013 yılının sonlarında toplam 800 metrekarelik alanda inşaatına başlanan SGK hizmet binasının 150 günde tamamlanıp hizmete girmesi bekleniyor..

Metin Anıl: İnegöl Yenişehir'le planlanmalı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi gelecekte ovada değil, kuzeydeki tarım dışı arazilere doğru büyümek istiyor. İş çevreleri İnegöl'ün büyümesinin komşu ilçe Yenişehir ile birlikte planlanması gerektiğini düşünüyor.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Denizli Yenişehir dev kent parkı Haberi

Denizli Yenişehir dev kent parkı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı. Yenişehir Kent Ormanı'nı yeniden düzenleyecek olan Denizli Belediyesi bu alanda 7'den 70'e tüm Denizli halkına pek çok alternatifi bir arada sunacak. İncilipınar Parkı, Çamlık Parkı, Adalet Parkı, Sümerpark, Eskihisar Parkı, Yunus Emre Parkı, Servergazi parkı gibi Ege Bölgesi'nin en büyük parklarını kente kazandıran, Akvadi Parkı ile Sevindik Vadi Parkı'nm yapımına büyük bir hızla devam eden Denizli Belediyesi dev parklara bir yenisini daha ekliyor. 


Sabah Gazetesi Egeli...