10 / 05 / 2024

denizli yeşilyuva spor salonu açıldımı

denizli yeşilyuva spor salonu açıldımı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yeşilyuva Arıtma Tesisi ve Spor Salonunun açılışı için Denizli'ye geldi. Bakan Zeybekci, belediye başkanının büyükşehir standardını yakalayan çalışmalar yaptığını söyledi ve kendisine teşekkür etti...

TOKİ'den Denizli'ye 393 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Denizli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Denizli TOKİ projesinde 393 konutun dışında 12 adet dükkan da bulunuyor.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi geldi. Aman kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Denizli’ye 133 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Projesi’nin ihalesini 8 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul müjdesi!

Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Kasım'da yapılacak.

Doğa alanlarında 'bungalov' yapımı yasaklandı!

Nitelikli doğal koruma alanlarına hem bungalov hem entegre tesis yasağı getiriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Van’dan Denizli’ye, Karadeniz yaylalarından Toroslar’a uzanan 262 bin hektarlık 247 nitelikli doğal koruma alanında artık bungalov yapımı yasaklandı.

Hakkari'ye 41,5 milyon TL spor yatırımı!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Akbıyık, "Yapılacak olan tesislerin protokolünü imzaladık. Bu, Hakkari'ye özellikle spor alanında son yıllarda yapılacak en önemli hizmetler olacak" diye konuştu...

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

denizli yeşilyuva spor salonu açıldımı Haberi

denizli yeşilyuva spor salonu açıldımı


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti hükumetiyle Türkiye'nin ulaştığı seviyenin ülkedeki bir çok kişi tarafından kabul edildiğini belirterek, "Bu kadar başarı ile siyaseten baktığınız zaman seçimlerden galip çıkmak kaçınılmaz. Siz gitmek isteseniz de millet sizi bırakmaz, bulmuş hizmetkarı" dedi.


Ziyaret ve açılışlar için Denizli Acıpayam'a gelen Zeybekci, kaymakam vekili Zeyit Şener'den ilçe hakkında bildi aldı, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı da makamında ziyaret etti.


Yağmura rağmen yürüyerek Talip Özkan Konferans Salonundaki toplantıya katılan Zeybekci, burada yaptığı konuşmada, küçükken tarlada çalışırken yağmuru tatil ve dinlenme fırsatı olarak gördüklerini hatırlattı. Son birkaç gündür yağan yağmura dikkati çeken Zeybekçi,"Yaşı ilerledikçe insan, tatil değil dinlenmek değil de rahmetin, bereketin geldiğini fark ederek o gökyüzüne farklı bir minnetle duayla dilekle bakıyor. Son aylarda o gökyüzüne hep baktık....