04 / 05 / 2024

Denizli yol projeleri

Denizli yol projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Denizli yol projeleri Haberi

Denizli yol projeleri


Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı. Çardak Havalimanı ve Ankara yönüne gitmek için Denizli merkezinden geçen Acıpayamlılar, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayan projenin bitirilmesinin ardından Yeşilyuva-Söğüt yolunu kullanarak zamandan ve yakıttan tasarruf etmiş olacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yolda hafriyatlar, köprüler ve menfezler yapılıyor. Yolun asfaltla ilgili ihalesini de gerçekleştirdik" dedi.



Yeni...