15 / 05 / 2024

denizlinin içmesuyu sorunu çözüldü mü

denizlinin içmesuyu sorunu çözüldü mü

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Buldan ilçesinde 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açarak, bölgede yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Geçici işçilere müjde! Bakan Bilgin sonunda beklenen açıklamayı peş peşe yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde geçici işçiler dosyasının hafta içinde TBMM gündemine alınacağını ve probleminin çözüleceğini söylemişti. Bakan Bilgin "Meclis'in kararıyla geçici işçiler sorunu da kapanıyor" dedi.

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafın 'taklitçi kiracı' sorunu!

Taklit ürün satıcıları Kapalıçarşı'dan Mahmutpaşa'ya gidiyor. Yüksek fiyatlarla iş yeri kiralayan taklitçiler, eski kiracıları devre dışı bırakıp çarşıyı ele geçiriyor.

EYT'ler ve Z kuşağı anlaşılmadan işsizlik sorunu çözülemez!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "EYT'ler ve Z kuşağı anlaşılmadan işsizlik sorunu çözülemez!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

İşsizlik sorunu var mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "İşsizlik sorunu var mı?" başlıklı analizini yayınladı. İşte Kireçci'nin 18 maddelik analizi...

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Akçay Barajı'nın gövde yüksekliği 25 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Akçay Barajı’nda gelinen son nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

denizlinin içmesuyu sorunu çözüldü mü Haberi

denizlinin içmesuyu sorunu çözüldü mü



Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Buldan ilçesinde yaşanan su sıkıntısına son vermek için başlattığı çalışma tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekipleri, yaşanan kuraklık nedeniyle Buldan’da 4 adet içme suyu sondaj kuyusunda debilerin azaldığını ve pompa arızaları nedeniyle bölgede içme suyu sıkıntısı olduğunu belirleyerek harekete geçti. Projenin tamamlanmasının ardından sorunu çözmek için hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Buldan’da 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açtı. Bölgede yaşanan su sıkıntısına son vermek için başlatılan çalışma kapsamında 6 adet sondaj kuyusundan toplam 104 lt/sn su elde edildi. Yeni sondaj kuyularından elde edilen suyun dağıtımı için ise 4500 metre içme suyu hattı, 2 adet trafo, 12 adet beton direk, 1550 metre elektrik iletim hattı yapıldı. 


“İhtiyacı giderecek...