08 / 05 / 2024

DentGroup bakü şubesi

DentGroup bakü şubesi

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Özmert tarafından açıldı.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

DentGroup 8 yeni şube açacak!

DentGroup, 2020'de sekiz yeni şube açmayı hedefliyor. Şu an 22 şubesi ile bugüne kadar 200 binin üzerinde hastaya hizmet veren firma, önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planlıyor...

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

DentGroup bakü şubesi Haberi

DentGroup bakü şubesi

Ülkemizin diş sağlığı alanında önemli kurumlarından olan DentGroup Diş Klinikleri yatırımlarıyla yurt içinde ve yurt dışında klinik sayısını artırıyor.
 
Değişen dünya ve dijital dinamiklerini yakından inceleyen DentGroup Diş Klinikleri, toplam klinik sayısını yıl sonuna kadar 30’a taşıyacak.

Öncelikle; İzmir, Bursa, Mersin, Denizli ve Samsun şehirlerini, devamında ise Adana, Trabzon, Eskişehir, Van şehirlerini ve Trakya bölgesinde yeni bir DentGroup açacak. Yetişkin hastaların yanında 0-12 yaş grubundaki çocuklar için de DentGroup Kids konseptiyle özel tedavi alanları sağlayan DentGroup, yeni açılan kliniklerinde de bu alanları...