07 / 05 / 2024

depar

depar

Fuad Bezmen’in Yeşilköy’deki yalısını Depar Teknik Yapı şirketi satın aldı

Bankaların ekim ayı yarışı başladı! Akbank deparı attı, kampanyayı duyurdu! Herkes bin TL verecekler

Bankalar arasındaki yarışın ekim ayı ayağı da start verdi. Rakiplerinin hamlesini gören Akbank ise depar atarak önemli bir kampanyanın detaylarını müşterileriyle paylaştı.

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

Emekli promosyonlarında yarış devam ediyor. Yaptığı atakla birlikte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nı geride bırakan Yapı Kredi, şimdi de İş Bankası'na kafa tuttu. Gelin hep birlikte Yapı Kredi'nin deparının ayrıntılarına bakalım.

Depar Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Depar Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Derman Bey tarafından kuruldu.

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sıtkı Fırat tarafından kuruldu.

Adana turizmde depar atacak!

Adana Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, kent için adeta turizm dopingi sayılabilecek 2016 yılı faaliyet planlarını açıkladı, kentin tarihi, kültürel ve turistik potansiyelinin tanıtılması için tüm enstrümanlar kullanılacak, yeni değerler oluşturulacak

Depar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Depar İnşaat Limited Şirketi, Zekeriya Feyiz tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şişli, Ayazağa Mahallesi, Hadımkoru Yolu'nda kuruldu.

ÖİB Avcılar arsası 300 bin TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Firüzköy Mahallesi'nde bulunan 2.471 metrekareklik arsanın özelleştirilmesi ihalesine Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nden 300 bin TL teklif geldi.

Depar Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 15 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Bayram Çınar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İETT 15SK numaralı Sultan Murat - Kadıköy hattı depar hat oldu!

İETT'den yapılan açıklamaya göre 15SK numaralı Sultan Murat - Kadıköy hattı, 15ÇK hattının depar hattı olarak hizmet vermeye başladı. Peki 15SK hattının güzergahı nasıl? Depar Hat ne demek? İşte cevaplar...

Yalı Yeşilköy eylül ayını bekliyor!

Bir dönem Bezmen ailesinin yalısı olarak faaliyet gösteren ancak Depar Teknik Yapı güvencesiyle yeniden doğan 'Yalı Yeşilköy" eylül ayını bekliyor. Akıllı ev sistemiyle karşımıza çıkan proje, son teknoloji ve lüks markalarla donatıldı.

Yalı Yeşilköy teslimleri Eylül'de!

İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Yeşilköy'de denizin hemen önünde inşa edilerek, son teknoloji ve lüks markalarla donatılan modern yalı Yalı Yeşilköy Depar Teknik Yapı imzası taşıyor...

Yalı Yeşilköy Eylül'de teslim ediliyor!

İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Yeşilköy'de denizin hemen önünde inşa edilerek, son teknoloji ve lüks markalarla donatılan modern yalı Yalı Yeşilköy, Depar Teknik Yapı imzası taşıyor.

Bezmen Yalısı yerine yapılan 6 daireli proje Eylül'de teslim edilecek!

Depar Teknik Yapının Yeşilköy'de Bezmen Ailesi'nin eski yalısı yerine hayata geçirdiği 6 daireli proje eylül ayında tamamlanıyor. Yalı Yeşilköy adı verilen bina. 2 bahçe dubleksi, 2 çatı dubleksi ve 2 ara kat daireden oluşuyor.

depar Haberi

depar

Ünlü sanayici Fuad Bezmen’in Kasım 2011’de vefat ettiği Yeşilköy’deki yalısını Depar Teknik Yapı şirketi satın aldı. Şirket, değerinin yaklaşık 10 milyon dolar olduğu tahmin edilen tarihi yalıyı Anıtlar Kurulu onayının ardından yıkarak, aslını bozmadan butik bir konut projesine çevirmeyi planlıyor. 9.5 metre yükseklik, 4 katı ile siluete uygun tasarlanacak projedeki 6 lüks daire, metrekaresi 10-15 bin dolardan satışa çıkarılacak. 


Türkiye’nin ilk tekstil sanayicilerinden olan Mensucat Santral ve Santral Holding’in eski patronu sanayici Fuad Bezmen’in Kasım 2011’de vefat ettiği Yeşilköy’deki yalısı, birkaç ay önce satışa çıkarıldı ve ünlü yalıyı Depar Teknik Yapı şirketi satın aldı.


Şirket, değerinin yaklaşık 10 milyon dolar olduğu tahmin edilen tarihi yalıyı Anıtlar Kurulu’ndan gelecek onayın ardından yıkarak, aslına uygun butik bir konut projesine çevirmeyi planlıyor.


Satış 2-3 ay...