24 / 07 / 2024

depoculuk

depoculuk

Son yıllarda yaşanan kira fiyatlarındaki artışlar ile birlikte depoculuk sektörünü oluştururken, nakliyecilere olan ilgiyi de artırdı. İşte detaylar…

Kira krizinin sebeplerinden biri de depoculuk olabilir mi? Yüksek kira bedelleriyle tutulan evler, depo yapıldı!

Gazeteci Ozan Gündoğdu, yüksek kira bedelleriyle tutulan bazı evlerin depo yapıldığını belirtti ve 'Kira krizinin sebeplerinden biri de depoculuk olabilir mi?' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Kira fiyatlarındaki artış o sektöre ilgiyi artırdı! Yeni kazanç kapıları oluştu

Son yıllarda yaşanan kira fiyatlarındaki artışlar ile birlikte depoculuk sektörünü oluştururken, nakliyecilere olan ilgiyi de artırdı. İşte detaylar…

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi Üsküdar'da 71 milyon 819 bin 620 TL sermaye bedeli ile Nuri Aydın ve Ebubekir Aydın ortaklığında açıldı.

Saygın Depoculuk Taahhüt Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Depoculuk Taahhüt Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Efe Sungar tarafından kuruldu.

Kira ücretinin yüzde 50'si kadar kira desteği geliyor!

Resmi Gazete'nin bugün sayısında "lisanslı depoculuk sistemi" ile ilgili bir karar yayımlandı. Yayımlanan karar kapsamında kira desteği de yer aldı.

Akkuyu NGS için taşınmazlar kamulaştırılacak!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Mersin Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında yer alan taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Hükümet, nükleer enerji santralleri ve depoculuk yatırımlarına öncelik tanıyor.

Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep'te 3 yeni projeyi hayata geçirecek!

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tarım ve hayvancılığın kentteki standartlarını geliştirmek için Et Borsası, Hububat Emtia Merkezi ve Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk gibi 3 önemli projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

LİDAŞ Yozgat'a 40 bin ton kapasiteli depolama tesisi yapacak!

Lisanslı Depoculuk A. Ş'nin (LİDAŞ), Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde 50 bin metrekare alan üzerinde yapılacak 40 bin ton kapasiteli lisanslı depolama tesisi temel atma töreni 16 Eylül Çarşamba günü saat 11:00 de yapılacak.

Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu kira destekleme ödemesi kararı!

5300 Sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu Çerçevesinde Lisans Alarak Faaliyet Gösteren Depolarda Muhafaza Edilmesi Halinde Kira Destekleme Ödemesi Yapılmasına İlişkin Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

LNG terminallerine yatırım yağıyor!

Kolin Grubu, IC-İçtaş, Ege Yıldızı ve Tayfun Liman ve Depoculuk şirketleri 2.5 milyar dolar yatırım büyüklügüne sahip 4 LNG terminali için Enereji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) lisans başvurusu yaptı.

Marmara Depoculuk hisselerinin bir kısmını Shell'e sattı!

OMV Petrol tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmara Depoculuk toplam % 90 oranındaki hisselerinin % 50'sinin yüzde 45'ini Shell' e sattı...

Özkardeş Grubu, İzmir'de yeni proje yapmayı planlıyor!

Başak Depoculuk'u Özkardeşler satın aldı Fransız firması Groupama Sigorta, yedi yıl önce satın aldığı Başak Depoculuk'a ait Bayraklı'daki 60 dönümlük alanı, üzerindeki mülklerle birlikte Özkardeş Grubu'na sattı

depoculuk Haberi

depoculuk

Milyonlarca kişi sosyal konut TOKİ’nin heyecanını yaşarken, ev kira fiyatlarındaki fahiş artışlar devam ediyor. Kiraların bu düzeyde fahiş şekilde artması ise farklı sektörlerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Kira artışları ile birlikte şehir içi taşınmaların % 58 azaldığını kaydeden İş insanı Ulaş Gümüşoğlu , konuyu şu sözlerle ifade etti:

“Kira fiyatlarındaki artışlar şehir dışına yapılmış olan zorunlu göçün yanı sıra birçok gelişmeyi de beraberinde getirmiş oldu. Örneğin 1 oda daha büyük bir evin kira ücretinin büyükşehirlerde 2 bin lira ila 5 bin lira arasında değişmesi, depolara talebi artırdı.

Çünkü büyük ev veya ofislerden daha küçük mekanlara taşınmak durumunda bulunan insanlar, satmak istemedikleri eşyaları saklayabilecekleri bir alana ihtiyaç duyuyor.

Geliştirdiğimiz sürdürülebilir fikirler ve aynı zamanda uygulamalar ile müşterilerimize ev eşyası depolamadan ofis ve evlerin nakliye...