29 / 04 / 2024

Deprem Güvenliği Fuarı firmaları

Deprem Güvenliği Fuarı firmaları

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından 28 - 29 Nisan tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan INTERGEO Eurasia ve Seismic Safety Fuarları öncesinde bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Depremin zararını azaltmanın yolu yapı güvenliği ve bilinçlenme!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, depremin Türkiye’nin en önemli gerçeği olarak kabul edildiğini dile getirerek, deprem zararını azaltmanın yolunun yapı güvenliği ve bilinçlenme olduğunu söyledi.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

Deprem güvenliği için yapı zemin uyumu büyük önem taşıyor!

Türkiye'nin fay hattı üzerinde bulunması ve son dönemlerde peş peşe yaşanan depremler yapı zemin uyumunu yeniden gündeme getirdi. Prof. Dr. Sami Arsoy, "Deprem güvenliği açısından zemine uygun bir şekilde yapılaşmaya gidilmesi çok daha önemli." dedi...

Binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi..

İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 20-22 Ekim'de!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğince (İZSİAD) bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya 28-30 Nisan'da!

İFO Fuarcılık tarafından 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya”da, iş kazalarının önünü alacak yeni teknoloji, ekipman ve uygulamalar bir arada sergilenecek.

3M İş Güvenliği ürünleriyle ISAF'ta dikkat çekti!

10-13 Eylül’de Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Bilgi Güvenliği, Ağ Güvenliği, Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı ISAF’ta sektörde fark yaratan İŞ Güvenliği ürünleri ile yer alacak.

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

Çimento sektöründe yüzde 100 iş güvenliği denetimi başlıyor!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikasi (ÇEİS), Türkiye genelindeki 54 üye fabrikanın tamaında ikişer kişilik denetim timleriyle iş sağlığı ve güvenliği denetimine başlıyor.

Ev alırken deprem güvenliğine dikkat!

Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu söyledi..

İnşaatta iş güvenliği yönetmeliği!

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 30 uncu maddesine dayanılarak hazırlanan inşaatta iş güvenliği yönetmeliğinde ise yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartları belirleniyor. İşte inşaatta iş güvenliği yönetmeliği...

İnşaatta iş güvenliği kuralları 2015!

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülükleri Kanun ve yönetmelikler ile belirleniyor. İşte inşaatta iş güvenliği kuralları..

İş güvenliği uzmanı olmayan firmaya ceza!

İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştırmayan işletmelere geçmişe yönelik ceza kesilmemesini öngören af maddesi torba yasadan çıkarıldı..

Deprem Güvenliği Fuarı firmaları Haberi

Deprem Güvenliği Fuarı firmaları

MMI Eurasia Fuarcılık CEO’su Tolga Özkarakaş, geçen yıl Messe Münich International’ın (MMI International) ortaklığı ile Türkiye’de kurulan şirketin, ihtisas fuarları alanında yoğunlaştığını, gelecek yıl çevre teknolojilerine ve çek vre hizmetlerine yönelik bir ihtisas fuarı olan IFAT Eurasia’yı gerçekleştireceklerini belirtti. Özkakaraş “Türkiye Orta Doğu’ya, Orta Asya’ya, Kafkaslar’a açılan bir kapı olarak önemli bir fuarcılık merkezi potansiyeline sahip. Türkiye’de düzenlenen fuarlara, geniş bir coğrafyadan günü birlik uçuş imkanı ve vize kolaylıkları ile vize zorunluluğu olmadığından veya yurda giriş sırasındaki basitleştirilmiş vize prosedürleri nedeniyle, İstanbul'da düzenlenecek fuarlara komşu ülkelerden de büyük bir ziyaretçi katılımı söz konusu olabilecek. Biz bu anlamda önemli bir misyonumuz olduğunu düşünüyoruz” dedi.


Fuarcılık sektörünün dünyada yaklaşık 550 milyar dolarlık bir büyüklüğü temsil ettiğini ifade eden Tolga Özkarakaş şu bilgileri...