30 / 04 / 2024

depreme dayanıklı çelik okul binası

depreme dayanıklı çelik okul binası

Karmod Genel Müdürü Durmaz, "Deprem güvenliği yüksek, 19 derslikli, bin 960 metrekare büyüklükteki okul binasını 72 gün gibi kısa bir sürede tamamlama başarısı gösterdik" dedi...

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Depreme dayanıklılıkta önemli olan zemine uygun evlerin yapılması!

Jeofizik Mühendisi Ali İlker Bulut, depreme dayanıklılıkta önemli olan unsurun binanın zemine uygunluğu olduğunu belirtti. Bulut, depremde zeminin etkisini anlattı.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Depreme dayanıklılık için 7 adım!

TMB 7 adımda depreme dayanıklı yapı inşa etmek için önerilerini açıkladı. Peki dayanıklı yapı üretimi için neler yapılmalı? İşte TMB'nin tespit ve önerileri...

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Depreme dayanıklı bina nasıl olmalı?

İTÜ Mimarlık Fakültesi, Yapı ve Deprem Mühendisliği Birimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, binaların depreme karşı nasıl güçlendirildiğini anlatarak, depreme dayanıklı binaların özelliklerini anlattı. 

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!

TÜİK Kasım ayı verilerini değerlendiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ''Ev sahibi olmak isteyenler depreme dayanıklı ve yeni yapılara yöneliyor'' dedi.

Adliye binalarının depreme dayanıklılığı TBMM'nin gündeminde!

Adliye binalarının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar Barışı depreme dayanıklılık önkoşulu gözetilerek güncellenmeli!

İmar Barışı uygulamasının revize edilmesi gerektiğini dile getiren Araştırmacı Yazar Yüksek Mimar Hüseyin Demir, ’Depreme dayanıklı yapıların iptal edilen yapı kayıt belgeleri geri verilmeli ve elde edilen gelir depreme dayanıksız binaların dönüşümü için kullanılmalıdır’ diye konuştu.

depreme dayanıklı çelik okul binası Haberi

depreme dayanıklı çelik okul binası

Karmod, İstanbul Sultangazi'de yapımını çelik sistemle gerçekleştirdiği Nadide Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nu tamamladı ve teslim etti.

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem güvenliği yüksek,19 derslikli, bin 960 metrekare büyüklükteki okul binasını 72 gün gibi kısa bir sürede tamamlama başarısı gösterdiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Durmaz, inşaat çalışmalarını Sultangazi Belediyesi'nin üstlendiği okulu planladıkları şekilde ilk ara tatil haftası akabinde eğitime hazır hale getirdiklerini söyledi. 

Durmaz, şu ifadeleri kullandı;

"Yayla Mahallesi'nde Hamit Süreyya Eremsel İlkokulu ve Ortaokulu'nun, bahçesinde bulunan ek bina riskli bina olduğu gerekçesiyle okulların açılması öncesinde yıkımı yapılmış. Yeni okul binasının inşasını Karmod olarak kısa sürede tamamladık. Okul, Milli Eğitim Bakanlığı'nca bu yıl uygulanmaya başlanan ilk ara tatil haftasının ardından eğitime kapılarını açtı. İki katlı plandaki bina zemini, duvarlar,...