06 / 05 / 2024

derbent mahallesinde Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi

derbent mahallesinde Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi

İstanbul'da dün iki farklı ilçede tapu sevinci vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Derbent Mahallesi'nde başlattığı 'Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi' ile mahalle sakinleri 50 yıldır bekledikleri tapularına kavuştu...

Sarıyer Çamlıtepe 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) Mahallesinde Bulunan Riskli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Samsun İlkadım yerinde dönüşecek!

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en eski yerleşim yeri olan İlkadım’ın geleceğinin yerinde dönüşüm olduğunu söyledi.

Sarıyer'de yerinde dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarıyer'de kentsel dönüşüm söz verdi. Bakan Özhaseki, Armutlu ve Derbent’te proje geliştirdiklerini belirterek, “Sarıyer’de yerinde dönüşüme başlıyoruz” dedi

Nihat Özdemir: Dünyanın her yerinde havalimanı yapacağız!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı projesine başladıklarını söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir,, "Dünyanın her yerinde havalimanı ve yeni yatırımlar yapmak, onları çalıştırmak, işletmek gibi çalışmalarımız da devam ediyor." dedi.

Mehmet Özhaseki Beyoğlu'ndaki gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan birlikte gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi.

Yıldırım'ın 22 mahallesinde kentsel dönüşüm uygulanacak!

BURSA’nın merkez Yıldırım İlçesi’nin 22 mahallesinde uygulanmaya başlanacak kentsel dönüşüm projeleri, ilçeyi sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de gözbebeği haline getirecek.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Konya’nın Derbent İlçesi’nde inşa edilecek 47 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Konya İli Derbent İlçesi'nde hayata geçireceği 47 adet konut için altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Konya İli Derbent İlçesi 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri Yahyalı'da sorunlar yerinde tespit ediliyor!

Yahyalı'da yeni bağlanan mahallelerin sorunlarının yerinde tespit etmek için Büyükçakır ve Ulupınar Mahalleleri ziyaret edildi.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi 27 Şubat'ta!

Konya Derbent ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) 47 konut hayata geçirecek.

derbent mahallesinde Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

derbent mahallesinde Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi



İstanbul'da dün iki farklı ilçede tapu sevinci vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Derbent Mahallesi'nde başlattığı 'Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi' ile mahalle sakinleri 50 yıldır bekledikleri tapularına kavuştu. Halayların çekildiği ve büyük coşkunun hakim olduğu törende tapularına kavuşan vatandaşlar, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'a sevgi gösterisinde bulundu. Özsoy, "30 Mart'tan sonra hizmet nasıl yapılır herkes görecek" dedi. Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde oturan Roman vatandaşlar da dün tapularına kavuştu. 210 Roman, sevinçlerini Beylikdüzü Belediye Başkam Yusuf Uzun ile birlikte Roman havası oynayarak kutladı. 


Türkiye...