27 / 04 / 2024

DERBY

DERBY

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

Rafael Torel vefat etti!

Aktek Gayrimenkul Yatırım Ticaret A.Ş.'nin sahibi Dezi Torel'in Musevi asıllı iş adamı babası Rafael Torel vefat etti. Ontex, İlancılık Reklam Ajansı, İpek Plastik, Can Bebe, Derby, Nitto Bento ve Elif şirketleri taziye ilanı yayınlattı.

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatları!

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Derby Fabrikası arsası üzerinde yükselen projenin 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bakırköy City Residence Kartaltepe teslim tarihi!

Bakırköy City Residence Kartaltepe projesinde satış fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Bakırköy City projesi eski Derby Fabrikası arazisinde inşa ediliyor...

Bakırköy City ödeme koşulları!

Bakırköy City ödeme koşulları dahilinde sıfır faizle taksitli ödeme seçeneği yer alıyor. Eski Derby Fabrikası'nın yerine yapılan Bakırköy City projesi Haziran 2017'de tamamlanacak...

Kartaltepe Bakırköy City Residence daire fiyatları!

Kartaltepe Bakırköy City Residence daire fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın yerine yapılacak olan Bakırköy City projesi Haziran 2017'de tamamlanıyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy City Rezidans fiyatları!

Beyaz İnşaat Bakırköy City Rezidans fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın yerine inşa ediliyor olan Bakırköy City projesinde 36 ay 0 faiz uygulanıyor...

Kartaltepe Bakırköy City satılık!

Kartaltepe Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL + KDV'den başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa edilen projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Bakırköy City: Beyaz İnşaat Derby Fabrikası projesinin adı belli oldu!

Beyaz İnşaat'ın Bakırköy Kartaltepe'deki kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Derby Fabrikası projesinin adı belli oldu. 165 konuttan meydana gelecek olan Bakırköy City projesinde satışların 2 aya kadar başlaması hedefleniyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy Derby Fabrikası'nı dönüştürecek!

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe'deki eski Derby Fabrikası'nın yerine konut inşa edecek. Narin Kadife ve Emboy İplik fabrikalarında dönüşümü bekleyen Beyaz İnşaat, önceliği Derby Fabrikası'ndan yana kullanılıyor...

DERBY Haberi

DERBY

Üç yıl önce şirketin yüzde 48,81’ini alan Gözde Girişim, son alım operasyonuna onay için Rekabet Kurumu’na başvurdu.

Rekabet Kurumu tarafından yapılan bildirimde konuya ilişkin şöyle denildi: “Azmüsebat Çelik Sanayi ve ticaret A.Ş.'de bulunan Cansu ailesine ait hisselerin Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Murat Ülker tarafından devralınmasına ilişkin bildirim…”

ÜÇ YIL ÖNCE ORTAK OLDU

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik A.Ş ile ilk yatırımını Mayıs 2013’de yaptı. Son alınan karar ile birlikte, Azmüsebat Çelik’in kurucusu Cansu Ailesi’ne ait hisse de Gözde Girişim ve Murat Ülker’e geçiyor.

1950’LERDE KURULDU, REKLAM FİLMLERİ İLE GÜNDEME OTURDU

Azmüsebat Çelik’in temeli 1950’li yıllarda atıldı. 1950’lerin ortalarına gelindiğinde ise tıraş bıçağı bayiliği alındı. Aile ilk üretim tesisini ise 1987 yılında kurdu. Azmüsebat Çelik’in üretimini yaptığı DERBY ve TOKAI markaları, çekilen reklâm...