15 / 05 / 2024

DererOmay Mimarlık European Property Awards ödül aldı

DererOmay Mimarlık European Property Awards ödül aldı

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

ONS İncek yüksek Katlı mimarlık ödülü kazandı!

2014-2015 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri 'European Property Awards'da Türkiye'yi temsil eden ONS İncek Residence, yüksek katlı mimarlık ödülünü kazandı. Türkiye'den birçok proje, "Mimari" ve "Gayrimenkul" kategorilerinde ödül sahibi oldu.

ONS İncek Residence yüksek katlı mimarlık ödülünü kazandı!

ONS İncek Residence yüksek katlı mimarlık ödülünü kazandı. 2014-2015 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri European Property Awards’da ülkemizi temsil eden ONS İncek Residence, yüksek katlı mimarlık ödülünü kazandı.

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. RSG İç Mimarlık yarışmaya 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı..

Öncüoğlu Mimarlık otel mimarisi ödülü kazandı!

ÖNCÜOĞLU +ACP Mimarlık, Radisson Blu Resort Otel ve Kongre Merkezi projesi ile 2014 European Property Awards'da Otel Mimarisi / Rusya Dalında Proje ödülü kazandı.

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, EAAE üyesi oldu!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Avrupa Mimarlık Eğitimi Birliği (European Association for Architectural Education) üyesi olarak kabul edildi. OMÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Oktay, EAAE Araştırma Komitesi seçilmiş üyesi oldu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

DererOmay Mimarlık European Property Awards ödül aldı Haberi

DererOmay Mimarlık European Property Awards ödül aldı

DererOmay Mimarlık, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.


Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getiren  törende, gayrimenkul endüstrisinin önemli profesyonelleri ve uzmanlarından oluşan 70 jüri üyesinin oyları ile belirlenen ödüller sahiplerine takdim edildi. Londra’da düzenlenen törende, DererOmay Mimarlık firma yetkilileri, Batu Derer ve Emre Omay “Genel Energy Ofis” projesinin bir ödülle daha onurlandırılmasının gururunu yaşadı. 

DererOmay Mimarlık, geçtiğimiz Nisan ayında, “Genel Energy Ofis” projesi ile İtalya’da aldığı ödülle adından söz ettirmişti. Firma A’Design Award & Competition 2015 kapsamında “İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı”  kategorisinde ödülle layık görülmüştü. 


DEREROMAY MİMARLIK 

DererOmay Mimarlık...