21 / 05 / 2024

Derimod akmerkez şubesi kapandı

Derimod akmerkez şubesi kapandı

Martta kapılarını açan Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki yerini beğenmeyen 39 yıllık geçmişe sahip ünlü deri giyim markası Derimod, mağazasını kapattı. Ardından kuruluşundan bu yana faaliyet gösterdiği Akmerkez'den de çıkma karar aldı.

Akmerkez GYO finansal tabloları açıklamak için ek süre kullanacak!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SPK'nın Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nde öngörülen ara dönem finansal tabloların gönderimindeki ek süreleri kullanacak.

Akmerkez GYO Genel Kurul toplantısı yapıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 31.03.2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantası'nda alınan kararları ve kar payı dağıtım tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

1991 yılında Akmerkez'in inşaatı sürüyormuş!

1991 yılında Etiler'de, İstanbul'un en büyük ticaret merkezi olarak inşa edilen Akmerkez'in inşaatı sürüyormuş. Üç ayrı bloktan oluşan Akmerkez'in toplam 150 bin metrekare inşaat alanı varmış.

Akmerkez GYO ilişkili taraf işlemleri raporlarını yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu tarafından şirket ile ilişkili tarafları arasındaki yaygın ve süreklilik arz eden işlemlere ilişkin hazırlanan raporları yayınladı.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Akmerkez GYO dava dosyası bilirkişiye verildi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında açıklama yaptı

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Akmerkez GYO - Ömer Dinçkök davasında karar!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hissedarlardan Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebiyle açılan davanın sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Akmerkez GYO kâr payı dağıtacak mı?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim kurulunun 2014 yılı kar dağıtım teklifiyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketin açıkladığı kâr politikası...

Akmerkez GYO'dan Genel Kurul bilgilendirmesi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Kurul toplantısında görüşülecek konularla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama ve belge...

Akmerkez GYO faaliyet raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılı faaliyet raporu...

Akmerkez'de kiracıya yüzde 10 kur indirimi yapıldı!

İstanbul Etiler'de bulunan Akmerkez'in AVM'sinde kiracılara mart sonuna kadar yüzde 10 kira indirimi yapıldığı duyuruldu. Dolar kurları üzerinden, 1 doların 1.98TL'nin altına inmemesi gerekiyor.

Akmerkez GYO 2014 finansal tablosunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Derimod akmerkez şubesi kapandı Haberi

Derimod akmerkez şubesi kapandı

39 yıllık geçmişe sahip ünlü deri giyim markası Derimod, Akasya AVM ve Akmerkez'den çıktı. Mart ayında kapılarını açan Akasya AVM'deki yerini beğenmeyen marka, AVM yönetimiyle anlaşarak dekorasyona yaptığı masrafa rağmen, mağazasını kapattı. Derimod, bu kararının ardından aynı gruba ait diğer bir AVM olan Akmerkez'den de çıkma kararı aldı. Firma geçtiğimiz günlerde Akmerkez'deki mağazasını da boşalttı. 


Zaim anlatıyor Derimod'un sahibi Ümit Zaim, bu karan neden aldıklarına ilişkin olarak, "Biz aynı gruba ait Akbatı AVM'ye girmedik. Akasya AVM'de de istediğimiz mağaza yerini bulamayınca son dakikada üst katta bir ayakkabı mağazası açmaya karar verdik" dedi. 


Mağaza açılınca yerinin basık ve güzel olmadığını gördüklerini belirten Zaim, mağazayı açmadan önce bu özelliklerini, planlara bakarak anlayamadıklarını vurguladı. 

Prestij kaybına uğramamak için mağazayı kapatmaya karar verdikleriJni anlatan Zaim, "Dekorumuzu...