30 / 04 / 2024

derimod mağazaları

derimod mağazaları

Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim, Türkiye’de 88 adet mağazalarının olduğuna dikkat çekti. Murat Zaim, "Mağaza açma tempomuz hızlı olmayacak. Ülkemizde sezonda 1-2 mağaza açacağız. Her yıl 1-2 yeni ülkeye girmeyi hedefleyeceğiz" dedi.

Derimod mağaza yatırımlarını hızlandırıyor!

Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim, Türkiye’de 88 adet mağazalarının olduğuna dikkat çekti. Murat Zaim, "Mağaza açma tempomuz hızlı olmayacak. Ülkemizde sezonda 1-2 mağaza açacağız. Her yıl 1-2 yeni ülkeye girmeyi hedefleyeceğiz" dedi.

Derimod 2020'de yeni mağazalara odaklandı!

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, 2020'de yüzde 20 büyüyeceklerini, yurt dışında 8, yurt içinde ise 2-3 mağaza açacaklarını açıkladı. "Biraz daha istikrar olursa Avrupa'ya açılacağız" diyen iş insanı Avrupa caddelerinde Derimod mağazalarını görmeyi planlıyor.

Derimod AVM mağazalarının bazılarını kapatacak!

Derimod'un birçok AVM'de mağazası var. Derimod, AVM'lerdeki bu mağazalarının bir kısmını da kapatacakmış...

Derimod, Akasya AVM ve Akmerkez’deki mağazalarını kapattı!

Martta kapılarını açan Akasya AVM’deki yerini beğenmeyen 39 yıllık geçmişe sahip ünlü deri giyim markası Derimod, mağazasını kapattı. Ardından kuruluşundan bu yana faaliyet gösterdiği Akmerkez’den de çıkma kararı aldı...

Derimod Akmerkez ve Akasya AVM'deki mağazalarını kapattı!

Martta kapılarını açan Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki yerini beğenmeyen 39 yıllık geçmişe sahip ünlü deri giyim markası Derimod, mağazasını kapattı. Ardından kuruluşundan bu yana faaliyet gösterdiği Akmerkez'den de çıkma karar aldı.

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

derimod mağazaları Haberi

derimod mağazaları

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim'in yeni yatırım açıklamalarını kaleme aldı.

İşte Vahap Munyar'ın '1 milyar liraya ulaşın bana artık ‘Murat ile Ali’nin babası’ desinler' başlıklı yazısı...

Derimod’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, 2018'in başlarında banka-finans kökenli bir danışmanla görüştü. Yanında oğulları Murat Zaim ve Ali Zaim bulunuyordu. Ümit Zaim, bankacı danışmana daha önce planına ilişkin açıklamayı yapmıştı. O açıklama şu şekilde:

- "Murat ve Ali, 4 yıldır işlerin içindeler. Artık icra tarafını onlara bırakmanın zamanı geldi. Ayrıca Zerrin ablamın kızı Sedef Orman zaten yıllardır işlerin içinde. Birlikte icra tarafını başarıyla yöneteceklerine inanıyorum."

Danışman masada Ümit Zaim’e yeniden "Günlük işleri gerçekten bırakacak mısınız?" sorusunu yöneltti. Ümit Zaim, "Elbette, bırakacağım" dedi.

Danışman Murat ve Ali Zaim’e,...