15 / 05 / 2024

Derin dondurucu satışları

Derin dondurucu satışları

Derin dondurucu satışları 4 kat arttı. Mevsiminde bulunması güç besinleri saklamak ve dilediğinde ulaşmak isteyen tüketicilere kolaylık sağlayan derin dondurucuların satışları, Kurban Bayramı öncesinde 4 kat arttı.

Beko resmen duyurdu! Derin dondurucu hediye edilecek!

Beyaz eşya firmaları hem müşterilerini memnun etmek hem de satışlarını arttırmak amacıyla peş peşe kampanyalar düzenlerken, Beko’dan da bu kapsamda yeni bir kampanya haberi geldi. Beko, düzenlediği kampanya kapsamında derin dondurucu hediye edeceğini duyurdu.

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Profilo DF1136WEVV 7 Çekmeceli Derin Dondurucu 10 bin 119 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Profilo Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle, sessiz çalışma performansı göstererek pek çok gıdanın muhafaza edilmesini sağlar. 

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

6 Çekmeceli Profilo Derin Dondurucu en ucuza nereden alınır? İşte Profilo 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Dondurucum iyi soğutmuyor diyenler sizin için Profilo DF1024WFVV 6 Çekmeceli Derin Dondurucu'yu araştırdık ve en ucuza satılan yeri bulduk. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve fiyat listesi..

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS24VVWF0N 192 LT 6 Çekmeceli  Dikey Derin Dondurucu  alcdtm.com internet sitesinde indirimle en ucuza satılıyor. Peki ürün bu sitede indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Simfer 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nereden alınır? İşte Simfer 14 Mart 2023 fiyat listesi

Saklama alanı yetersiz olanlar sizin için Simfer FS7300 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'yu araştırdık ve en ucuza satıldığı yeri bulduk. İşte detaylar..

Bosch GSV29VWE0N Serie 4 Solo Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Bosch GSV29VWE0N Serie 4 Solo Derin Dondurucu'yu araştırdık. İşte Bosch derin dondurucu özellikleri ve fiyat listesi 

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 11 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucusundan memnun olmayanlar sizin için çok gözlü Siemens derin dondurucuyu araştırdık. Peki Siemens 192 LT 6 çekmeceli  dikey derin dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Siemens iQ700 Ankastre Derin Dondurucu 17 bin TL! Özellikleri neler? 10 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Siemens, iQ700 Ankastre Derin Dondurucu ile beyaz eşya piyasasında iddialı bir konumda yer almaya devam ediyor. Peki, Siemens iQ700 Ankastre Derin Dondurucu ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Derin dondurucu satışları Haberi

Derin dondurucu satışları

Sabancı Topluluğu’nun e-ticaret platformu Kliksa’nın verilerine göre, yılın ilk 6 ayında yatay seyir gösteren derin dondurucu satışları, Temmuz itibariyle artış gösterirken, bayram öncesinde maksimum seviyeye yükseldi. Dondurucu satışları, en fazla İstanbul ve Ankara’da yoğunlaşırken; Konya 3. sırada yer aldı. İzmir ve Antalya, satışların yoğunlaştığı diğer iller olarak öne çıktı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Kliksa Kategori Direktörü Hakan Kayaman, 500 ile 1.800 TL arası değişen fiyatlarla tüketicilerle buluşan derin dondurucularda, kullanım kolaylığı nedeniyle çekmeceli modellerin son dönemde daha çok tercih edildiğini belirterek, “Kullanıcılar, çekmeceli modellerde aradığı gıdayı daha rahat görerek dondurucudan çıkarabiliyor. Sandık tipi modeller ise ağırlıklı olarak daha büyük hacim gerektiren ürünler için kullanılıyor. Kurban bayramı döneminde her iki tip dondurucu satışında da ciddi oranda artış gözlemledik.”...