03 / 05 / 2024

Derince Askeri Hastanesi yıkılacak mı

Derince Askeri Hastanesi yıkılacak mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

Esenler'e 500 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Esenler, 103 yataklı Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden sonra 500 yataklı ikinci devlet hastanesine de kavuşacak. Esenler'deki Askeri bölgenin ilk etabında hayata geçirilecek dev hastane için proje çalışmaları başladı.

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin projesi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sancaktepe'deki 353 dönümlük askeri alanın Sağlık Bakanlığına devredilerek, şehir hastanesi kurulmasına ilişkin komisyon raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

İzmir Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

İzmir Asker Hastanesi, askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi sebebiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatay Ek Hizmet Binasına dönüştürüldü.

GATA Haydarpaşa Hastanesi'nin adı Sultan Abdülhamid oldu!

Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Kocaeli Askeri hastane bölgesi yaşam merkezi olacak!

AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanında güzel bir yaşam merkezi oluşturulacağını belirtti

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Derince Askeri Hastanesi yıkılacak mı Haberi

Derince Askeri Hastanesi yıkılacak mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Meclis Salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.


İHALEYE 22 FİRMA KATILDI


Yıkım enkazının döküm sahasına taşınması, alandaki muhtelif malzemelerin kaldırılmasıyla ilgili ihaleye 22 firma katıldı. İhalede en yüksek teklifi Genç Metal 521 bin 953 TL ile verirken, en düşük teklif 125 bin TL ile Marmara Kaptan Mehtap Plas. Geri Dön. Hurda Dış Tic. Ltd. Şti.’den geldi.



Kocaeli Büyükşehir...