30 / 04 / 2024

Derince Çınarlıkent teslimleri

Derince Çınarlıkent teslimleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

İtalya'dan Folkart Narlıdere'ye ödül!

İtalya’da düzenlenen “EcoTech Green Awards” yarışmasında, Folkart Narlıdere “Yüksek Teknolojili Kent Peyzajları” kategorisinde 2.’lik ödülünün sahibi oldu...

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Koru Narlıdere Aralık 2020'de teslim edilecek!

Toplam 143 adet konuta yer verilen Koru Narlıdere projesinin teslimleri Aralık 2020'de yapılacak.

Başkent Emlak Konutları'nda 650 bin TL'ye 3+1 daire!

Satışların devam ettiği Başkent Emlak Konutları'nda 3+1 dairelerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise yıl sonunda gerçekleştirilecek...

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

TOKİ'den Kocaeli’ye 19 bin 500 konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Derince Çınarlı Mahallesi'nde 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Nevadium Batıkent konut fiyat listesi!

Nevadium Batıkent projesinde daire teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak. Nevadium Batıkent konut fiyat listesi 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Derince Çınarlıkent Konutları'ndan anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Kent Konut Derince Çınarlıkent projesindeki birinci ve ikinci etap ev sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen törene katıldı.

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Derince Çınarlıkent teslimleri Haberi

Derince Çınarlıkent teslimleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş tarafından Derince’nin Çınarlı mahallesinde inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent Konutları 3. etap projesinin satışına 9 Ocak Pazartesi günü başlanmıştı. Kısa sürede tamamlanan konutlarda teslimlere başlandı. 4 blok,166 daire ve 3 işyerinin bulunduğu konutlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Derince Çınarlıkent Konutları’nda sosyal konut projesinin yanında malzeme kalitesi de dikkat çekiyor. Satışta kalan son daireler ile ilgili bilgi alabilmek ya da bu güzide sitede ev sahibi olabilmek için Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr den ya da...