24 / 07 / 2024

Derince Gülay Sokak yenileme çalışmaları

Derince Gülay Sokak yenileme çalışmaları

Derince’de çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, cadde ve sokakları bir bir elden geçiriyor. Çalışma kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Gülay Sokak asfaltlanarak yenilendi.

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Gülay Duman İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Duman İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Duman tarafından kuruldu.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Üg Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üg Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümran Kanat ve Gülay Erkan ortaklığında kuruldu.

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yalçın tarafından kuruldu.

Taksim AKM'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin akıbetine ve bazı iddialara ilişkin hazırladığı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya iletti..

Gülay Yedekci: Karaköy Yolcu Salonu neden yıkıldı?

Karaköy Yolcu Salonu'nun Galataport Projesi kapsamında yıkılması hususu TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Başbakan Yıldırım'a 6 soru sordu..

Dikey yapılaşma sorunu meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'daki imar durumuna, dikey yapılaşmaya ve imara açılan orman alanları hakkında yazılı soru önergesi hazırladı..

Derince Gülay Sokak yenileme çalışmaları Haberi

Derince Gülay Sokak yenileme çalışmaları



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Derince’de çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, cadde ve sokakları bir bir elden geçiriyor. Çalışma kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Gülay Sokak asfaltlanarak yenilendi.


400 METRELİK SOKAK


400 metre uzunluğa ve 10 metre genişliğe sahip Gülay Sokak’a bin 565 ton binder asfaltı serildi. Yola ayrıca 850 ton da aşınma asfaltı serildi. Sokak boyunca iki taraflı uzanan kaldırımlarda da 2 bin 450 metrekare parke kullanıldı.

Kocaeli Büyükşehir...