10 / 05 / 2024

derince kumsalı

derince kumsalı

Derince ile Körfez arasında yaklaşık 600 metre uzunluğundaki kumsala ise Karadeniz sahillerinden getirilen 12 bin metreküp kum döküldü. Böylece depremden kalan moloz ve inşaat atıkları da temizlendi.

Derince’de 2017 yatırım yılı olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2017'nin Derince'de yatırım yılı olacağını söyledi.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabı da satışa çıkıyor.

Kocaeli Derince ve Körfez'deki sanayi siteleri birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Emlak Konut Derince'deki parselin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Derince'de yer alan parselin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kocaeli Derince’nin dereleri 7 milyona ıslah edilecek!

Kocaeli’nde yağmursularını kontrol altına almak için son 12 yılda 465 km uzunluğunda yağmursuyu hattı ile dere ıslahı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesindeki 3 derenin ıslah çalışmalarını sürdürüyor.

Derince Belediyesi'nden vergi yapılandırma uyarısı!

Derince Belediyesi’nden yapılan duyuruda Torba Yasa'dan faydalanarak vergi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğu hatırlatıldı.

Derince Çınarlıkent 3. etap yakında satışta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş.’nin devam eden projelerinden Derince Çınarlıkent’te 1. ve 2. etap tamamlanma aşamasına geldi, 3. etap içinse çalışmalar devam ediyor.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısı 23 Ağustos'ta!

Kocaeli Derince Limanın işletme hakkını kazanan Safi Port, Derince Limanında yapacağı genişletme çalışması için 23 Ağustos Salı günü Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde ÇED toplantısı yapılacak.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Kocaeli Derince Limanı'nda son durum!

Kocaeli Derince Limanı’nda mahkeme kararı sonrası kısa bir süre dolgu işlemi durdurulmuştu. Limanda Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılması gerekirken deniz dolgusu yeniden yapılmaya başlandı.

İzmit Derince'ye Sağlık Parkı inşa edilecek!

Manşet Kocaeli Gazetesi yazarı Cemalettin Öztürk bugünkü yazısında İzmit Derince ilçesinin eksiklerini dile getirdi. İşte Cemalettin Öztürk'ün o yazısı...

derince kumsalı Haberi

derince kumsalı

Derince - Körfez sahili her mevsim güzel


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Derince ile Körfez ilçelerini birbirine bağlayan sahil parkı, vatandaşların yalnızca yaz aylarında değil sonbaharda da ilgisini çekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan Derince 60 Evler ile Körfez Tütünçiftlik arasındaki sahil düzenlenmesinde vatandaşlar güzel bir sonbahar gününde yürüyüş yapıp, sahilde bisiklet kiralıyorlar. Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı sahil parklarıyla İzmit Körfezi’ni yemyeşil alanlar ve kumsallarla gerdanlık gibi süslemeye devam ediyor.




88 BİN METREKARELİK PARK


Yaklaşık 88 bin metrekarelik alanı kaplayan Derince ile Körfez arasındaki sahil düzenlemesi 60 Evler Harikalar Sahili ile Körfez Tütünçiftlik arasını birbirine bağlıyor. Körfez Sahil Projesi kapsamında doğal alanların bozulmamasına özen gösterilerek yapılan sahil düzenlemesinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, oturma grupları, spor sahaları,yürüyüş...