29 / 04 / 2024

Derince projeleri ne durumda

Derince projeleri ne durumda

İç Kale ve Çevresi Kentsel III. Derece Arkeolojik Sit Alanı ile II. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı İlave ve Revizyon çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş kimdir? Ne zaman profesör oldu? Hangi projeleri yönetti?

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş nerelidir? Hangi üniversitede öğretim üyesi olarak çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Denge Holding’de ne iş yapıyor? İşte Mehmet Tanyaş ile ilgili merak edilen her şey...

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Kura çekimini büyük bir merakla bekleyen vatandaşlar, “TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?” sorusunu da sormadan geçmiyor. İşte araştırılan detaylar!

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

TOKİ sosyal konut projesi kaç taksit? TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ sosyal konut projeleri ev almak isteyen vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu bağlamda TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak? sorusu sıklıkla soruluyor. İşte merak detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri konut fiyatlarını ne zaman düşecek? İşte konut fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ kapsamında gerçekleşecek olan 81 ildeki sosyal konut projesinin konut fiyatlarını ne zaman düşüreceği merak konusu oldu.

Derince projeleri ne durumda Haberi

Derince projeleri ne durumda

İzmit'te Hacıhasan, Veliahmet, Akçakoca, Kozluk ve Kemalpaşa Mahallelerinin bir bölümünü kapsayan İç Kale ve Çevresi Kentsel III. Derece Arkeolojik Sit Alanı ile II. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı İlave ve Revizyon çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge sakinlerine planlar hakkında bilgi verildi. 

İzmit'te Hacıhasan, Veliahmet, Akçakoca, Kozluk ve Kemalpaşa Mahallelerinin bir bölümünü kapsayan İç Kale ve Çevresi Kentsel III. Derece Arkeolojik Sit Alanı ile II. 

Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı İlave ve Revizyon çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi. 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge sakinlerine planlar hakkında bilgi verildi. Belsa 9. Katta düzenlenen bilgilendirme toplantısına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala, İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak, Belediyenin teknik personeliyle bölge sakinleri ve muhtarlar katıldı. 

Yetkililer, 2012 yılında başlayan çalışmalarla...