29 / 04 / 2024

derince TOKI

derince TOKI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nda başvurular başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

TOKİ Kocaeli Derince Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Derince'de inşa edilecek 138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nın ihalesi 23 Şubat'ta!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gazeteciler için Derince Çınarlı mevkisinde 140 konutun yapımına başlanacağına da açıklayan Işık, 23 Şubat'ta Toplu Konut İdaresinin ihaleye çıkacağını bildirdi.

TOKİ Kocaeli Derince 16 derslikli imam hatip lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 2670 ada 1 Parselde 16 Derslikli imam hatip lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Derince'de son teklif tarihi 28 Mayıs!

TCDD'ye ait Derince limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olan ihalede, son teklif verme tarihi 28 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

Derince Limanı 39 yıl işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ( TCDD ) İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Derince Limanı, 39 yıl süre ile " işletme hakkının verilmesi " yöntemi ile özelleştirilecek.

Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkılıyor!

TCDD'ye ait Kocaeli Derince Limanı'nın 36 yıllığına işletme hakkı devri ihalesi, başlangıç tutarı 516 milyon dolar olarak belirlenen açık artırma turunda katılımcıların teklif vermemesi nedeniyle iptal edilmişti.

derince TOKI Haberi

derince TOKI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesinde 24 buçuk dönüm arazi üzerine yapılacak olan 138 konutluk Basın Sitesi'nin görselleri kamuoyuyla paylaşıldı. Körfezin en güzel vadilerin birisinde, önü deniz, arkası orman olan bir bölgede yapılacak olan sitenin görselleri gazeteciler tarafından çok beğenildi. 87 metrekarelik 2+1 ve 109 metrekarelik 3+1 konutları içeren site için inşaata da önümüzdeki günlerde başlanacak. 


HAYAL EDİLDİ

Göreve geldiği günden bu yana Basın Sitesi için yoğun gayret sarf eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, "Gerek konumu itibariyle gerekse projesi ile sadece hayal denilen, Türkiye'ye örnek projemizin gerçekleştirilmesini bize nasip eden Allah'a şükürler olsun" dedi. 


TEŞEKKÜR ETTİ 

Gürol, projenin hayata geçme sürecinde katkılarını esirgemeyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji...