19 / 05 / 2024

Derince Viyadüğü ne zaman bitecek

Derince Viyadüğü ne zaman bitecek

Derince’de yapımına başlanan viyadük projesi ve 20 metrelik çevre yolunun kalan etapları D 100 Karayolu’na alternatif olarak hem ilçenin trafiğini rahatlatacak hem de İzmit, Derince ve Körfez ilçelerini kuzeyden birbirine bağlayacak

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Derince İHL Spor Salonu’nda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa ettiği spor salonunda sona geldi.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Yelkent İnşaat'tan Derince'ye 545 konutluk proje!

Derince Belediyesi’ne ait 25 dönümlük arsayı 25 milyon liraya satın alan Engin Koyun, bu arsa üzerinde 545 adet lüks konut yapacak. Engin Koyun, satın aldığı arsa üzerinde yapacak 600’e yakın lüks konutların projelerini tamamladı.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

Kocaeli Derince'de yatırımlar ne durumda?

2014’teki yerel seçimlerde yeniden Derince Belediye Başkanlığı’na gelen Ali Haydar Bulut, seçim öncesinde vaat ettiği hiçbir projeyi hayata geçiremedi, Derince yine yatırım yoksunu olarak kaldı

Hindistan'da inşaat halindeki viyadük çöktü!

Hindistan'ın Kalküta kentinde inşaat halindeki viyadügün pazar yerindeki kalabalığın üstüne çökmesi sonucu onlarca kişinin öldüğü bildirildi. Yüzlerce kişinin de çöküntü altında kalmış olmasından, ölü sayısının artmasından korkuluyor.

Derince’de viyadük iki yakayı bir araya getirdi!

Körfez’den Derince ve İzmit’e uzanan alternatif yolun ndevamındaki viyadük, Cımbızdere’nin ikiye böldüğü mahalleyi birleştirdi.

Derince Viyadüğü ne zaman bitecek Haberi

Derince Viyadüğü ne zaman bitecek


Derince’de yapımına başlanan viyadük projesi ve 20 metrelik çevre yolunun kalan etapları D 100 Karayolu’na alternatif olarak hem ilçenin trafiğini rahatlatacak hem de İzmit, Derince ve Körfez ilçelerini kuzeyden birbirine bağlayacak


Halka hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un üzerinde önemle durduğu 20 metrelik yol ve viyadük projesinde artık son aşamaya geçildi. Bu bağlamda ihale süreci gerçekleşen projenin saha çalışmaları başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale süreci sonunda ihaleyi kazanan firma FNS İnşaat’ın başlattığı ve bir yıllık süreçte tamamlanması öngörülen proje kapsamında Derince alternatif yolunun kalan etaplarının düzenlenmesi ve bir adet viyadük yapılması planlanıyor.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Proje tamamlandığında Derince sınırlarındaki Sırrıpaşa, Çenedağ ve Çınarlı...