29 / 04 / 2024

Derince yatırımları toplantısı

Derince yatırımları toplantısı

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Derince yatırımları toplantısı Haberi

Derince yatırımları toplantısı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Programa Başkan Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, muhtarlar, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Göreve geldikleri günden bu yana bir yılı geride bıraktıklarını aktaran Başkan Bulut, “Beş yıl uzun bir süreç değil. Onun için bir yandan proje çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da mahallelerimizdeki rutin çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

CAZİBE MERKEZİ YAPILACAK

Gerçekleşen toplantıda projeleri tanıtan Başkan Bulut, “İnsanların daha rahat edebileceği, dinlenebileceği bir ortam hazırlama noktasında şelale projemizi hizmete sunmak istiyoruz. Kent Meydanı’nda yapacağımız çalışma ile burayı cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Bunun yanında ihalesini yapmış olduğumuz yüzme havuzu projemiz de yakın...