13 / 05 / 2024

Derince Yenikent Mahallesindeki arazinin ihale kazananı belli oldu

Derince Yenikent Mahallesindeki arazinin ihale kazananı belli oldu

Derince Belediyesi TOKİ’den satın aldığı Yenikent Mahallesi bölesindeki yaklaşık 25 dönümlük araziyi ihaleye çıkardı. Kıyasıya geçen ihalede Yelkent adına Adem Ceylan sunduğu 25 milyon artı KDV ile ihaleyi kazandı.

Kocaeli'de riskli alanda oturanlar yeni konutlarına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Derince Yenikent Mahallesi'ndeki 534 konut ile 40 dükkan ve 1 caminin yer aldığı kentsel dönüşüm alanında sürdürülen çalışmaların 10 ay sonra tamamlanması planlanıyor

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Derince’de kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Derince Belediyesi'nce hayata geçirilen 418 daire ve 17 işyerinden meydana gelen Yenikent Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşümün başlangıcı olan Araptepe Konutları’nda inşaat hızla devam ediyor.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi yeniden başladı!

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde ara verilen kentsel dönüşüm projesi gerekli yasal izinlerin alınmasıyla yeniden başladı.

Derince'de 125.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Derince'de 2.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Yelkent İnşaat, Derince'deki 508 konutluk projesini tanıttı!

Kocaeli Derince Belediyesi'nin Yenikent Mahallesi'nde bulunan 25 dönümlük arsasını 25 milyon liraya Yelkent İnşaat firmasının sahibi Engin Koyun satın almıştı. Koyun, bu arsaya 508 adet lüks konut yapacak.

Derince Yenikent Mahallesi'ndeki arazi ihalesinin kazananı belli oldu!

Derince Belediyesi TOKİ’den satın aldığı Yenikent Mahallesi bölesindeki yaklaşık 25 dönümlük araziyi ihaleye çıkardı. Kıyasıya geçen ihalede Yelkent adına Adem Ceylan sunduğu 25 milyon artı KDV ile ihaleyi kazandı.

Kocaeli Derince'de 24.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli İli Derince Belediye Başkanlığı, Derince Yenikent'te bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 24 milyon 778 bin 580 TL olarak belirlendi. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Derince Limanı genişletme projesi protesto edildi!

CHP'liler, Derince Limanı'na yapılması planlanan dolgu ve genişletme projesini protesto etmek adına bir basın açıklaması yaptı. Tahsin Tarhan, "İlla bu projeyi yapacağız diyorsanız referanduma giderek bunu Derince halkına sormalısınız" dedi.

TOKİ Kocaeli Derince Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Derince'de inşa edilecek 138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

Derince Yenikent Mahallesindeki arazinin ihale kazananı belli oldu Haberi

Derince Yenikent Mahallesindeki arazinin ihale kazananı belli oldu

Derince Belediyesi 2007 yılında toplu konut yapmak amacıyla TOKİ’den satın aldığı Yenikent Mahallesi bölesindeki yaklaşık 25 dönümlük araziyi ihaleye çıkardı.  Derince Belediyesi İhale Salonu’nda bugün gerçekleşen ihalenin başkanlığını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yaptı. 600-800 arasında toplu konutun yapılabileceği büyüklükte olan ve yaklaşık 25 milyon TL muhammen bedel üzerindeki ihaleye çıkartılan arazi için 2 firmadan teklif geldi. Yelkent ve Türköz şirketinin kıyasıya yarıştığı ihale sonucunda Yelkent adına Adem Ceylan sunduğu 25 milyon artı KDV ile ihaleyi kazandı. 



Özgür Kocaeli



Haber Bizim Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Derince Belediyesi tarafından satışa çıkartılan 24 bin 741 metrekarelik arsanın ihalesini AKP’li yönetici Engin Koyun'un sahibi olduğu şirket kazandı


Derince Belediyesi'ne ait olan ve ilçenin en değerli arsası olarak bilinen Yenikent Mahallesi’ndeki 24 bin 741...