06 / 05 / 2024

derindere köyü okul

derindere köyü okul

Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında köye geri dönene vatandaşlar, 200 nüfuslu köyde okul olmadığı için bir evi okul yaptı...

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da yıkılan okul binalarıyla ilgili soru önergesi!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu caddesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Kadıköy'de bir lisenin önünden geçen caddenin okul çevresine ve yaya geçişine uygun hale getirilmesi talebi TBMM gündemine taşındı..

Bursa Aksu Köyü’ndeki tarihi okul yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ‘Osmanlı son dönemi ve Cumhuriyet yıllarında Bursa’nın en merkezi konumlarından biri olan’ Aksu Köyü’nün tarihi okul binasında sürdürülen restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki okul binası ihtiyacı TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyün okul binası ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

derindere köyü okul Haberi

derindere köyü okul
Hakkari Şemdinli'de Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) kapsamında tekrar olayları sebebiyle terk ettikleri köylerine geri dönen vatandaşlar, okulu olmayan bir köydeki evi okul yaptı. İlçeye 65 kilometre uzaklıkta yer alan Derecik Beldesi'ne bağlı 30 haneli 200 nüfuslu Derindere köyüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bir öğretmen...