11 / 05 / 2024

Dernek Başkanı İsmail Çelik

Dernek Başkanı İsmail Çelik

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

1 kilo havuç 50 TL oldu! Dernek başkanı: Bugünlerde bence yemeyelim, biz de yemiyoruz!

Havuçun kilogram fiyatı 50 TL'ye ulaştı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İstanbul Halciler Derneği Başkanı, "Bugünlerde bence yemeyelim, biz de yemiyoruz." dedi.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

İsmail Tarman, yeniden Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından, kurul üyeleri seçildi. Bu kapsamda İsmail Tarman Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Tarman ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. 

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Tarman, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Tarman seçildi. 

İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Tarman, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Tarman'ın seçilmesine karar verdi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Dernek Başkanı İsmail Çelik Haberi

Dernek Başkanı İsmail Çelik

Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Dernek olarak açmayı planladığımız pek çok kurs olmasına rağmen bir etkinlik salonumuz bulunuyor. Açtığımız kursları etkinlik salonumuzda düzenliyoruz. Aynı zamanda sohbet için gelen gruplarda aynı ortamda bulunduğu için zaman zaman kursiyerlerin dikkati dağılıyor. Bozüyük için Engelsiz Yaşam Merkezi bir ihtiyaç haline dönüşüyor. İçerisinde sohbet odası, çocuk oyun alanı ve odası, stres odası, dinlenme odası, kütüphanesi, istihdama yönelik atölyeleri, bilgisayar sınıfı, hobi ve sanat atölyeleri spor salonu bulunan bir kompleks tesise ihtiyacımız oluşuyor. Dernek olarak ilçemize böyle bir tesis kazandırmak için gerekli zeminin hazırlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda yardımcı olabilecek kişilerin, kumruların desteğine ihtiyacımız olacaktır. Bizlerin bu ihtiyacına yardımcı olacak hayırseverlere minnettar olacağız" dedi. 



Eskişehir Yenigün...