29 / 04 / 2024

Derviş Ali Semt Konağı ne zaman açılacak

Derviş Ali Semt Konağı ne zaman açılacak

Fatihli gençlerin okuldan arta kalan zamanlarda birçok alanda eğitimlerine ve kültürel faaliyetlerine devam edebileceği Derviş Ali Semt Konağı’nın temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Dervişali Mahallesi 2552 ada 21 parsel imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 2552 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Fatih Dervişali Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi, Dervişali Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Fatih Derviş Ali Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Fatihli gençlerin okuldan arta kalan zamanlarda birçok alanda eğitimlerine ve kültürel faaliyetlerine devam edebileceği Derviş Ali Semt Konağı’nın temeli geçtiğimiz gün atıldı.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Dervişali mahallesine park ve semt konağı müjdesi!

Dervişali Mahallesinde Şehit Ümit Uçan Sokak ile Müftü Sokak. arasında kalan 2562 ada (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-43 parsel) içerisindeki 1044,08 metrekarelik alan park olarak düzenlenmek üzere projelendiriliyor...

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi, Mhd.Amer Kouly ve Omar Araar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Dervişali Mahallesi, Yazıcı Cami Sokak'ta kuruldu.

Tesla Araştırma Teknolojileri Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Araştırma Teknolojileri Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Ali Adıgüzel tarafından 60 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Derviş Ali Semt Konağı ne zaman açılacak Haberi

Derviş Ali Semt Konağı ne zaman açılacak


Fatih Belediyesi, ilçenin 7'nci semt konağı olacak olan Derviş Ali Semt Konağı’nın temel atma törenini Derviş Ali Mahallesinde düzenledi. Düzenlenen törene Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Avrupa Birliği Eski Bakanı Volkan Bozkır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fatih Belediyesi’nin mehteran takımının marşları ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti. Ardından sahneye çıkan protokol üyeleri butona basarak temele harç döktüler. Başkan Demir ve beraberindeki heyet temel atılan alana gelip inşaat süreci ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Derviş Ali Semt konağı tamamlandığında içerisinde, Çocuk Diş Tedavi Merkezi, Kütüphane, Gençlik Merkezi, Etüt Salonu, Bilgisayar Sınıfı, derslikler, çok amaçlı salon, rehberlik birimi, muhtarlık bölümü ve PTT merkezi yer alacak.


Fatih Belediyesi’nin semt konakları ve bilgi evlerinde her yaştan binlerce Fatihliye ücretsiz hizmet veriyor. Fatih...