30 / 04 / 2024

Derviş Karali

Derviş Karali

Dertaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Karali, Taşkın Karali tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ümraniye, Esenevler Mahallesi'nde kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Ubd Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ubd Yapı İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Burak Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak o ilde 8 taksitle konut imarlı 4 arsa satıyor! 30 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Hakkari Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari ili, Merkez ilçesi, Halife Derviş ve Berçelan mahallelerinde yer alan 4 adet konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Plenus Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plenus Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Karali tarafından kuruldu.

Migros'ta çaya yüzde 30'a varan indirim! Tükenmeden hemen alın! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını ilan etti. Migros'ta Çaykur Çay, Doğuş ve Karali çay markalarıda yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketicileri bekliyor. Peki, Migros'ta çay fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte fiyat listesi...

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mohamad Bohlok ve Muhammed Yasin Dervişoğlu ortaklığında kuruldu.

Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek? Piyasalarda tansiyon yükseldi, bu sorun nasıl giderilecek?

Dolar son günlerde 16 lira seviyelerine kadar çıktı ve piyasalarda tansiyon yükseldi. Yakın bir zamanda piyasalardaki tansiyonun giderilememesine yönelik bir enflasyon endeksli tahvil çıkarılması planlanıyor. Peki bunun adı ne olacak? Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek?

Özbey Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Avcılar'da Derviş Özbey tarafından kuruldu.

Derviş Karali Haberi

Derviş Karali

Dertaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Karali, Taşkın Karali tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Dertaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, okul, hastane, baraj, köprü, yol, inşaatları ile başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir ve her türlü taşınmazın tadilat, tamirat ve onarımını gerçekleştirebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için kendi hesabına gayrimenkul, arsa ve araziler alır ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis eder ve bu haklar üzerinde ipotek verir, ipotek alır ve ipotekleri fek edebilir. Şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerinde lehte ve aleyhte irtifak, intifa, sükûna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat...