30 / 04 / 2024

derya blokları

derya blokları

İstanbul Avcılar Derya bloklarında bulunan konut İstanbul 4. İcra'dan 140 bin TL'ye açık artırma usulü satılacak. Satış, 2 Temmuz Pazartesi ve 12 Temmuz Perşembe günü 14:15-14:25 saatleri arasında yapılacak

Bakan Derya yanık açıkladı: Destek ödemeleri bugün başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, aralık ayında 4 nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 106 milyon TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık müjdeyi verdi! Ödemeler yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık; "Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 963 milyon 172 bin TL 'Evde Bakım Yardımı' ödemelerini hesaplara yatırıyoruz" dedi.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı: 2,3 milyar TL nakdi yardım sağlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından 'Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında' sağlanan destek miktarı açıklandı.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Derya İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Derya İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin nakli merkezi Beylikdüzü’nde yapıldı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: 130.4 milyon TL kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2018 yılının başından bugüne kadar meydana gelen doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için 130.4 milyon TL kaynak aktardık" dedi.

Bloklar siteden ayrılabilir mi?

Bloklar siteden ayrılabilir mi? Blokun siteden bağımsızlığını ilan edebilir mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışta!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 995 bin TL'den başlıyor...

derya blokları Haberi

derya blokları
İlan şöyle;


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE/ İSTANBUL 4. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI


2011/7069 Talimat


Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi, Evsafı:


Taşınmazın Tapu Kaydı: İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Avcılar mahallesi, Ambarlı Küçükçekmece yolu mevkii, 22 pafta, 15022 parsel sayılı 468,00m2 alanlı 22/208 arsa paylı 1. kat 7 nolu meskenin tamamı. Borçlu adına kayıtlıdır.

Taşınmazın İmar Durumu : İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Denizköşkler mahallesi, 22 pafta, 15022 parsel sayılı yer 28/08/2008 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Avcılar uygulama imar planında “jeolojik sakıncalı alan (yeniden yapılacak zemin etüdüne göre planlanacak alan) da kaldığından imar uygulaması yapılmamaktadır.


Taşınmazın Yüzölçümü :

Taşınmazın Arsa Payı :


Taşınmazın Hali Hazır Durumu ve Özellikleri: 


Satışa konu taşınmaz İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Denizköşkler mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Derya Blok^rı no: 12/7 adresinde mevcut tapunun 22...