16 / 06 / 2024

Derya Dülgeroğlu

Derya Dülgeroğlu

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Daniela Marinova Hristova, Derya Dülgeroğlu ve Tülay Ersan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Yok böyle indirim.. fiyatları duyan inanamıyor! Migros yetkilileri çıldırmış olmalı! Hemen bu habere bakın

Geçtiğimiz seneyi rekor zamla tamamlayan zeytinyağlarına MİGROS'ta rekor indirim yapmaya karar verdi. Ayrıca oz şeker, çay, tuvalet kağıdı 30'lu yumurta ve daha bir çok ürüne indirim yapan marketin indirim listesi merak ediliyor. işte detaylar...

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

D Topoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

D Topoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Tunceli-Erzincan karayoluna ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Tunceli-Erzincan karayolu yapım çalışmalarını meclis gündemine taşıdı. Şaroğlu, sorularını Bakan Turhan'a sordu...

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Derya Köroğlu tarafından kuruldu. 

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

Milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu Fikirtepe mağduru!

Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu konut mağduru oldu. Kentsel dönüşüm projesinden 2 daire satın alan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, 450 bin TL ödedi. 

Agist Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agist Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Dönmezoğlu tarafından kuruldu.

Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç var!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç olduğunu açıkladı.  

Gaziantep, yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Gaziantep, başta Suriyeliler olmak üzere yabancı yatırımcıların da gözdesi oldu.Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Beyhan Hıdıroğlu,“Gaziantep artık cazibe merkezi oluyor” diye konuştu.

Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Hıdrıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Derya Dülgeroğlu Haberi

Derya Dülgeroğlu

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Daniela Marinova Hristova, Derya Dülgeroğlu ve Tülay Ersan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu. 


Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, İsmet Apartmanı, No:115...