28 / 04 / 2024

derya tuna maslak 42de restoran mı açacak

derya tuna maslak 42de restoran mı açacak

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Derya Tuna konuğunun kirasını ödeyecek!

Derya Tuna, Kanal D'de yayınlanan 4 Kadın Zamanı programına konuk olan 20 yaşındaki Fadik Ezgi Randa'ya yardım elini uzattı. Tuna, Randa'ya birikmiş kira borçlarını ödeme sözü verdi.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi.

Derya Tuna villasını aylık 70 bin liraya Serçe dizisine kiraladı!

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebabı devretti!

Derya Tuna tarafndan işletilen Zekeriyaköy Tatlıses Kebap, İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'ın isteği üzerine devredildi...

Derya Tuna'ya villa davasından sonra tazminat davası şoku!

Villasının kirasını ödemeyen kişinin işyerini haczettiren Derya Tuna'ya, işyerinden ''Ortak değil maaşlı çalışan'' denilerek, haciz gelen mallar için 50 bin TL tazminat şoku geldi...

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebap'ı kapatıyor!

Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'la arasında kriz yaratan Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebap'ı kapatıyor

Derya Tuna, İdo Kebap zinciri kuruyor!

Derya Tuna, Ayşegül Tatlıses'in kendisine koyduğu yasaklardan sonra şirketteki hisselerini aldı. Tuna, bu parayla 'İdo Kebap' zinciri kuruyor

ING Emeklilik, Maslak'taki Olive Plaza'ya taşındı!

Maslak' ta Olive Plaza' ya taşınan ING Emeklilik, yeni adresinde bölge ülkelerden gelen ING şirketlerinin genel müdürleri, şirket üst yönetimi, çalışanlar ve basın mensupları ile bir açılış kokteyli gerçekleştirdi

Zincirlikuyu-Maslak hattındaki gökdelenlere yenileri ekleniyor!

İstanbul'un en dikkat çekici iş merkezi olan Zincirlikuyu-Maslak hattındaki gökdelenlere yenileri ekleniyor. Bölgenin siluetini bambaşka bir görünüme hazırlayan bu atılım, yalnızca Büyükdere Caddesi'ni değil, İstanbul'u da değiştiriyor

derya tuna maslak 42de restoran mı açacak Haberi

derya tuna maslak 42de restoran mı açacak

İbrahim Tatlıses, işletmesini Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını geride bıraktığımız ocak ayında 250 bin lira hava parası karşılığında devretmişti. Görünen o ki İbrahim Tatlıses mekanı devretmeden önce iyi işler çıkaran Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses ticaretin damaklarında bıraktığı tadı unutmamışlar.


Devirden sadece iki ay sonra yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. ‘SÖZCÜ Magazin’in edindiği bilgiye göre anne oğul, Maslak 42′de açmayı düşündükleri restoran öncesi civardaki plazaların lüks restoranlarını keşfe çıkmış. Lüks cipleriyle hafta sonu turuna çıkan Derya Tuna ve oğlu Maslak’taki lüks restoranları dolaşarak bu işe yeniden girmeden önce iyi bir piyasa araştırması yapmak...