02 / 05 / 2024

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi.



İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi. Sıkı bir pazarlıkla hava parası olarak 250 bin liraya el sıkışan Tatlıses, şimdilerde yeni yatırımları için toplantıdan toplantıya koşuyor. İbrahim Tatlıses bir yandan da yeni albümü için gün sayıyor.


Sözcü/ Emre Çevik


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ve oğlu İdo’nun işletmecisi olduğu Etiler Tatlıses Kebap’ı devretti. Daha önce Cevahir AVM’deki kebapçısını kapatan İbrahim Tatlıses, Zarafet Restoran’ın sahipleriyle el sıkıştı.


Tatlıses, devir işlemlerini önceki gün gerçekleştirdi.

 

"BENDE PARA BİTMEZ"

 

Tatlıses albüm çalışmalarına yoğunlaştı. Tatlıses’in mekanı elden çıkarması paraya ihtiyacı olduğu iddialarını yeniden gündeme getirdi. Tatlıses “Bende para bitmez, ancak azalır” demişti.


Bugün




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Son dönemde hakkında maddi sıkıntıda olduğuna dair haberler çıkan İbrahim Tatlıses, şaşırttı. İbo, sık sık gittiği ve Derya Tuna'nın işlettiği Etiler Tatlıses Kebap'ı sattı. 


İmparator'un mekanını yeni albümünü yapmak için sattığı iddia edilirken mekanın yerinde artık Zerafet Restaurant hizmet vermeye başladı. 


Takvim


Geri Dön