27 / 04 / 2024

derya turan maslakta mekan mı açacak

derya turan maslakta mekan mı açacak

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Arda Turan Londra'dan ev almak için araştırma yapıyor!

Ünlü futbolcu Arda Turan şimdilerde İngiltere ve İspanya’da ev almak için araştırmalara başladı. Turan, zamanının bir kısmını Londra'da geri kalan kısmını da Milano'da geçirmek istiyor..

Ergün Turan: Konutta alt-orta segmentte asla balon yok!

TOKİ Başkanı Turan, TOKİ'nin ürettiği konut segmentinde ''balon'' değil talep patlaması olduğunu belirterek, "Özellikle bizim uğraştığımız orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde asla ve kata bir balon olduğu kanaatinde değilim" dedi..

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Ergün Turan 5 ilde inşaat projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Turan, Ankara’nın Kalecik ilçesi, Çankırı, Kastamonu ve Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki incelemelerinin ardından Karabük'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirak ettiği “Karabük Toplu Açılış” törenine katıldı.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Okan Altuğ: Türkiye yabancı yatırımcı için derya deniz!

Danışmanlık hizmeti veren N+1 Daruma Yönetim Kurulu Başkam Okan Altuğ, Türkiye'deki özel sektörün satılacak şirket bakımından "derya deniz" olduğunu bildirdi..

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Ergün Turan TOKİ indirim kampanyasına başvuranların sayısını açıkladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Ergün Turan Balıkesir'deki devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri olacak Balıkesir 850 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

derya turan maslakta mekan mı açacak Haberi

derya turan maslakta mekan mı açacak

İbrahim Tatlıses, işletmesini Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını geride bıraktığımız ocak ayında 250 bin lira hava parası karşılığında devretmişti. Görünen o ki İbrahim Tatlıses mekanı devretmeden önce iyi işler çıkaran Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses ticaretin damaklarında bıraktığı tadı unutmamışlar.


Devirden sadece iki ay sonra yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. ‘SÖZCÜ Magazin’in edindiği bilgiye göre anne oğul, Maslak 42′de açmayı düşündükleri restoran öncesi civardaki plazaların lüks restoranlarını keşfe çıkmış. Lüks cipleriyle hafta sonu turuna çıkan Derya Tuna ve oğlu Maslak’taki lüks restoranları dolaşarak bu işe yeniden girmeden önce iyi bir piyasa araştırması yapmak...