21 / 05 / 2024

Desa deri ürünleri

Desa deri ürünleri

Desa Deri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Desa deri Antalya Havalimanı'nda şube açtı. Şube, Antalya Havalimanı Yenigöl Mahallesi Serik Caddesi'nde yer alıyor...

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Birey İnşaat Demir Orman Ürünleri Deri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birey İnşaat Demir Orman Ürünleri Deri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Akman tarafından kuruldu.

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Eker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Desa deri ürünleri Haberi

Desa deri ürünleri

Antalya Havalimanı Yenigöl Mah. Serik Cad. No:100 İçhatlar Terminali Arındırılmış Salon 252-A Altınova/Muratpaşa Antalya  adresinde  "Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Havalimanı Samsonite Mağazası - Şubesi " ünvanlı olmak üzere 1 (bir) yeni mağazamız faaliyete geçmiştir.


Saygılarımızla,


Desa Deri San. ve Tic....