02 / 05 / 2024

DESA statik yapı denetim açıldı

DESA statik yapı denetim açıldı

Akyürek Mahallesi Batman Ticaret Odası yanında Desa statik yapı denetim açıldı, inşaat mühendisi Mustafa Demir Ferhat, Demir ve ÖmürSaraç'ın ortaklaşa kurdukları Desa statik yapı denetim firması törenle açıldı.

Depreme karşı dayanıklı binalar için son dakika uyarısı: Zemin kontrolü ve vize uygulaması yapılmalı! 

Doç. Dr. Çağlar Özer, yapılardaki statik projenin dışına çıkılmasının engellenmesi için belirli periyotlarda zemin kontrolü ve vize uygulanmasını tavsiye etti. İşte ayrıntılar...

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Hm Statik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hm Statik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de Haydar Bıyık ve Muammer Kazaz ortaklığında kuruldu.

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Şenol tarafından kuruldu.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Mehmet Özhaseki: Fay hatları üzerine asla ev yapılmayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yer altındaki hareketliliğe ve fay hatlarına dikkat edilerek, statik hesaplara uygun şekilde yapılan binaların şiddetli depremlerde yıkılacağını söyledi.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

DESA statik yapı denetim açıldı Haberi

DESA statik yapı denetim açıldı

Akyürek Mahallesi Batman Ticaret Odası yanında Desa statik yapı denetim açıldı, inşaat mühendisi Mustafa Demir Ferhat, Demir ve ÖmürSaraç'ın ortaklaşa kurdukları Desa statik yapı denetim firması törenle açıldı. 


Akyürek Mahallesi Petrol Iş sendikası Caddesi üzerinde açılan firma inşaatların denetimleri yapacak. 


Batman...